Спечелете ваучер на стойност 100 лв. и 9 плюшени делфина

Краен срок - 23 юли 2015

Да отбележим заедно „Световния ден на китовете и делфините“ – 23 юли. Всеки може да се включи в играта „Месена на ДЕЛФИНА“ и да спечели награда.

Как да участвате?

Качете ваша снимка с делфин. Делфинът на снимката може да бъде истински, играчка или нарисуван. Може да участвате само с една снимка.

Всеки участник в играта ще получи бонус код за -10% отстъпка за едно пазаруване от нашия онлайн магазин: http://plusheniigrachki.bg/. Бонус кода ще получите на посочения от вас e-mial адрес и можете да го използвате до 30.08.2015г.

На случаен принцип от десетте снимки получили най-много гласове ще се избере големия победител. Той ще спечели ваучер на стойност 100 лв за пазаруване на http://plusheniigrachki.bg/. Останалите девет победителя ще получат плюшена играчка – делфин.

Играта е валидна за всички физически лица, над 13 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. Всички деца под посочената възраст могат да участват чрез Facebook профила на своите родители. В играта нямат право да участват служителите на Амек Тойс ООД и техните семейства.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара