Спечели ваучер на стойност 50 лв. за покупки в MONDO

Краен срок - 31 юли 2015

Покажи твоята MONDO ПОРЪЧКА през юли!

Участвай в играта на MONDO и спечели ваучер на стойност 50 лв. за покупки в MONDO.

Как да участваш?

Направи снимка в момента на разопаковането на твоята MONDO поръчка. Постни я публично във Facebook профила си с хаштаг #MONDO и тагни нашата страница или направо качи снимката директно на нашата страница.

Кой ще спечели?

Най-харесваната и споделяна снимка ще спечели ваучер на стойност 50лв. за закупуване на продукти от онлайн магазин MONDO.

Условия на играта:

- срок на играта: 01 юли - 31 юли.

- участникът трябва да е направил снимка, може и групова, но задължително трябва да присъстват продукти закупени от онлайн магазин MONDO в срока за участие, описан в настоящите правила и условия;

- да си публикувал като публична (Public) същата снимка във Facebook, използвайки собствения си профил, като тагнеш страницата на MONDO или публикуваш поста си директно на страницата на MONDO.

- да си написал и публикувал описание към снимката с хаштаг "#MONDO".

- снимките, които участникът е качил, трябва да бъдат в оригинален (непроменен) вид, без допълнителна обработка и/или манипулиране. Изключение се допуска само за ползване на филтри или отрязване, както и регулиране на контраст и цветове на снимката. Снимки, които са ретуширани, колажирани или коригирани с Фотошоп или друга подобна специализирана програма, ще бъдат изключвани от играта.

- един участник може да публикува повече от една снимка във Facebook, стига да са изпълнени настоящите правила и условия.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара