Спечели идеалният уикенд с Audi Q7 и Kempinski Grand Arena Bansko

Краен срок - 5 юли 2015

Потребителите трябва да стигнат от София до Банско чрез решаването на общо пет куеста.

Играта включва пет предизвикателства с два отговора, от които само един е верен и препраща потребителите към събиране на отделните награди, които ще станат неизменна част от уикенда за двама в Кемпински Хотел Гранд Арена. Ако на един от петте куеста се избере грешен отговор, играта автоматично ще Ви препрати в самото начало независимо до коя точка сте стигнали и колко от наградите сте събрали.

Следователно може да се играе неограничен брой пъти, докато се отбележат правилните отговори и се съберат всичките пет отделни награди предоставени от Кемпински Хотел Гранд Арена. За да играете в томбола за голямата награда, която е уикенд за двама в хотел Kempinski Grand Arena Bansko и тест драйв с Audi Q7, трябва да съберете и петте награди: Алфа Сфера, Снежна Стая, Кулинарен курс, Басейн и Фитнес.

Всеки участник, с участието си в игрaта, се съгласява да посочи своите имена, имейл, телефонен номер за връзка и населено място. Регистрации, неотговарящи на тези критерии се приемат за нереални и не участват в разпределението на наградите.

С всеки изтеглен на лотариен принцип потребител, ще се свърже координатор от главния спонсор Гехард ЕООД- Клон Банско, за да уточни мястото и начина на получаване на наградата.

Получаването на награди става само срещу документ за самоличност.

Всеки участник, завършил успешно и петте куеста в играта и събрал всичките пет награди за релакс в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще участва в жребий за награда уикенд за двама в хотел Кемпински в Банско и тест на място с Audi Q7. Двама печеливши участници ще бъдат изтеглени чрез жребии от организаторите.

По време на уикенда за двама в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско печелившите участници ще получат още:
- Алфа Сфера
- Снежна Стая
- Кулинарен курс
- Басейн
- Фитнес
- Тест драйв с Audi Q7

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара