Спечелете таблет Lenovo Yoga Tab 2, 3 броя смартфони Sony Xperia M4 Aqua и 50 плажни кърпи

Краен срок - 9 август 2015

Изтегли VIVA Apps

Стартирай приложението VIVA Apps на телефона си.

Отвори секцията за лоялни клиенти VIVAClub в падащото меню на приложението и открий играта.

Отговори на въпроса за деня и въведи номера на своята карта VIVAClub. Ако нямаш карта, заяви я веднага безплатно на 123 и поискай номера й, за да участваш.

Участваш в томбола със страхотни летни награди.

Участвай всеки ден и увеличавай шанса си!
Повече верни отговори – по-голям шанс да бъдеш изтеглен в томболата.

Играта ще се проведе в секция VIVACLUB в мобилната апликация VIVA Apps.

За да участват в играта, участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакт и номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub, както и да отговорят правилно на на въпросa, активен за съответния ден; Всеки ден въпросът в играта е различен, с изключение на въпросите задавани в съботите и неделите в периода на играта. В съботно-неделните дни актуален ще е въпросът зададен в петък, на съответната седмица. Участниците, отговорили правилно в съботно-неделните дни, участват в играта, дори и ако са участвали в петък, с отговор на същия въпрос.

Победители в играта могат да бъдат само участници, които са отговорили правилно поне на един въпрос, активен за съответен ден, в периода на играта и са въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на VIVACOM, която е издадена на тяхно име;

Всеки участник може да играе неограничен брой пъти за периода на играта;

Наградите са следните:
* 50 броя плажни кърпи с брандинг на VIVACOM
* 3 броя смартфони Sony Xperia M4 Aqua
* 1 брой таблет Lenovo Yoga Tab 2

От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на поне един въпрос, активен за съответен ден, за периода на играта, ще бъдат изтеглени 54 (петдесет и четири) победители и до 20 (двадесет) резерви, чрез специализиран софтуер на случаен принцип.

Представител на организаторите ще се свърже с всеки спечелил чрез телефонно обаждане (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка), за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 5 работни дни след изтегляне на томболата.

Организаторът проверява валидността на картите за лоялен клиент на VIVACOM, посочени от победителите. В случай, че номерата не са от базата с номера на валидни карти за лоялни клиенти на VIVACOM и не отговарят на името на участника, Организаторът запазва правото да дисквалифицира победителя и да предостави наградата на следващия по ред изтеглен резервен победител;

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара