Приеми предизвикателството и спечели сладка награда от Mentina

Краен срок - 29 юли 2015

Cool ли си? Приеми предизвикателствата на Mentina! Впусни се в супер свежи приключения и
обери точките за мега готини награди.

Цяла година се забавлявай и печели със сладки игри! 

В Играта участват всички Facebook потребители, които са:
- харесали oфициалната Facebook страница на „Захарни заводи“ АД;
- позволили на www.fаcebook.com да използва данните им;
- прочели и са се съгласили с Общите условия на Играта;
- се регистрирали с личните си данни чрез регистрационната форма във Facebook приложението към Играта;

Всяко физическо лице, регистрирало се успешно след официалния старт на Играта, трупа индивидуални точки и участва в общата класация на Играта.

Всеки участник в Играта може да бъде избран за победител само веднъж в рамките на периода на Играта.

Участниците могат да събират точки в Играта, като:

- Изпълнят успешно Предизвикателство 1 в Играта, достъпно за регистрираните участници в Играта от 12:00 ч. на 01.07.2015 г. Изпълнението на Предизвикателство 1 носи на регистрирания участник 10 точки.

- Изпълнят успешно Предизвикателство 2 в Играта, достъпно за регситрираните участници в Играта от 12:00 ч. на 09.07.2015 г. Изпълнението на Предизвикателство 2 носи на регистрирания участник 20 точки.

- Изпълнят успешно Предизвикателство 3 в Играта, достъпно за регистрираните участници в Играта от 12:00 ч. на 16.07.2015 г. Изпълнението на Предизвикателство 3 носи на регистрирания участник 10 точки.

- Изпълнят успешно Предизвикателство 4 в играта, достъпно за регистрираните участници в Играта от 12:00 ч. на 23.07.2015 г. Изпълнението на Предизвикателство 4 носи на регистрирания участник 5 точки.

- Изпълнят успешно всички 4 Предизвикателства в Играта. В този случай регистрираният участник получава еднократно 20 бонус точки.

- Поканят до 30 Facebook приятели в Играта. Всеки поканен Facebook приятел носи 1 точка на регистирания участник. Всяка приета покана от приятел носи на регистрирания участник 2 точки.

- Хареса снимка/видео на друг участник в секция Галерия на Играта. Всяко харесване на снимка/видео на друг участник носи на регистрирания участник 1 точка. Регистрираният участник има право да гласува за до 10 снимки/видеа на други участници за периода на Играта.

- Всеки участник получава по 1 точка (и до общо 30 точки) за всяко харесване на качена от него снимка/видео, когато друг регистриран участник в играта харесва съдържание в секция Галерия.

- Всеки участник в играта автоматично получава 5 точки при успешната си регистрация в Играта.

Победители в Играта са участниците, класирани на първо, второ и трето място в класацията (Топ 20) по най-голям брой събрани точки в края на Играта.

В случай, че двама или повече участници са с равен брой точки в челото на класацията, победителите ще бъде определен чрез жребий.

Победителите нямат право да получат паричната равностойност на наградите, както и да заменят голяма награда за малка и обратно.

Победителите на седмицата, които получават награди по т. 6.1. се определят спрямо подредбата в класацията (Топ 20) или се избират чрез теглене с нотариус, провеждано на  29.07.2015 г.

Тримата участници, избрани за победители в Играта, следва да получат уведомително обаждане и да съобщят на оператора трите си имена, телефон за връзка (в случай, че е различен от телефона, чрез който са регистрирани) и точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата от Играта.

Избраните да получат награди участници получават наградите си по куриер в срок от 30 (тридесет) работни дни от предоставянето на данните по т. 7.1. на посочения от тях пощенски адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара