Спечелете 3 петдневни почивки в Гранд хотел Варна и още 10 награди от Винарна Свищов

Краен срок - 2 август 2015

В разгара на летния сезон Винарна Свищов ще изненада всички ценители на хубавото вино. Сега имате възможност да се включите в игра, наградите от която са достойни да впечатлят и зарадват не само вас, но и близките ви.

Условието за участие е да отговорите правилно на пет въпроса, които ще ви отведат крачка по-близо до наградите, които Винарна Свищов е подготвила за вас - 10 бутилки от серията LEGIO I.

Всички направили покупка на стойност над 12лв. в онлайн магазина на Винарна Свищов и регистрирали се в периода от 21.07 до 02.08 ще имат и шанса да играят за голямата награда: 5 нощувки (all inclusive) за двама в комплекс ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА.

Печелившите Участници имат право да получат Награди, които включват:

    3 награди по 3 бутилки от серията Legio I
    7 награди по една бутилка от серията Legio I
    3 награди по 5 нощувки за двама (all incl.) в Комплекс Гранд Хотел Варна*

* Направилите покупка на стойност минимум 12 лв. в онлайн магазина на Винарна Свищов играят за голямата награда 5 нощувки в комплекс ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА
** Всеки 12 лв. от стойността на поръчката носи допълнителен шанс за печелба. 

Печелившите Участници ще бъдат избрани на 3 август 2015 г. чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници. Имената на Печелившите Участници ще бъдат съобщени на интернет страницата на Woman.bg.

Наградите ще бъдат предоставени на Печелившите Участници, при условие че същите отговарят на условията на настоящите Официални правила и предоставят следната информация:
(i)     име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност);
(ii)   дата на раждане;
(ii)   постоянен адрес на територията на Република България;

Служител на Организатора се свързва с Печелившите Участници чрез посочения при регистрация адрес на електронна поща, за да ги уведоми за Наградата и реда на получаването й.

Печелившите Участници трябва да установят контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 7 (седем) работни дни от публикуване на обявата по точка 7.1 по-горе.

Печелившите Участници могат да получат Наградата в рамките на 30 (трийсет) работни дни от публикуване на имената им на интернет страницата на Woman.bg, освен ако не е уговорено друго между него и Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара