Спечелете уикенд за двама в хотелски комплекс "Астория - Орел"

Краен срок - 10 август 2015

Разположен в самия център на кипящия от летни емоции Слънчев бряг, на самата крайбрежна алея, хотелски комплекс „Астория – Орел“ е едно закътано и уютно кътче сред многообразието от цветове, и звуци наоколо. Тук можете да се наслаждавате на пълноценна и спокойна почивка или да се впуснете в развлеченията и нощния живот навън.

Четиризвездният All Inclusive хотел "Астория" е Вашето място за семейна почивка.

От сутрин до вечер ще се наслаждавате на кулинарните изкушения, грижливо приготвени в основния ресторант, гарнирани с освежителни напитки и сладолед, поднесени с усмивка до басейна или на някой от баровете на комплекс "Астория - Орел".

Само на няколко крачки е плажът, с уникален фин пясък и прозрачна морска вода, където на Ваше разположение са безплатни чадъри и шезлонги, и компактен бар за освежителни напитки, за още по-пълно удоволствие.

За децата - много внимание, смях и щури забавления с цветно настроение с клоуните Зинка и Иво в детския Мини клуб или в детския басейн. Нашето специално отношение към децата: Едно дете до 12 години се настанява безплатно, второ дете ползва 50% отстъпка от цената на възрастен.

На рецепция любезно ще Ви предоставят семейни игри – карти, шах, домино.

Участвайте в нашата ТОМБОЛА с награда УИКЕНД ЗА ДВАМА, която ще се тегли на 10-ти август в ефира на БНР – Радио Бургас, като изберете една от посочените възможности:

-  позвънете на нашия телефон 055422993 и запишете името си,

-  споделете тази публикация в профила си, от фейсбук страницата на БНР Радио Бургас или от страницата на хотелски комплекс „Астория – Орел”;

-  споделете в профила си линк към публикацията от сайта на БНР Радио Бургас www.bnr.bg/burgas

Хотелски комплекс "Астория - Орел" – ние сме тук, за да се погрижим за Вашата заслужена и незабравима лятна почивка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара