Спечелете оригинална награда всяка седмица от 24Kitchen

Краен срок - 11 септември 2015

Потребителят, желаещ да участва в Играта, трябва:

● да влезе в таба на Играта
● да даде достъп на приложението на Играта до своя Facebook профил;
● да потвърди коректността на своите лични данни -- имена и имейл;
● да потвърди, че е съгласен с настоящите Правилата на Играта.
● да следи лятната програма на Канала, излъчвана всеки уикенд между 11 юли и 6 септември 2015, която се състои от следните предавания ( тук наричана „Лятна Програма“):

- „Домашни рецепти с Йоли“
- „Съчетани по вкус“
- „Готвач на плажа“
- „Рецептите на Бил“
- „Свежи ястия от лятната градина“
- „Вкусна градина“
- „Сезонна храна: Лято“
- „Свежата Анабел“
- „Храна за щастие с Джейми Оливър“

●да следи Страницата, за да види темата на всяка седмица от периода на Играта:

● Седмица 1 ( 11.07 – 17.07) : Предястия
● Седмица 2 ( 18.07 – 24.07) : Салати
● Седмица 3 ( 25.07 – 31.07): Сладолед
● Седмица 4 ( 01.08 – 07.08): Лятна закуска
● Седмица 5 ( 08.08 – 14.08): Десерти
● Седмица 6 ( 15.08 – 21.08): Сезонна храна
● Седмица 7 ( 22.08 – 28.08): Летен пикник
● Седмица 8 ( 29.08 – 04.09): Коктейли
● Седмица 9 ( 05.09 – 11.09): Барбекю

● да качи снимка на някое от гореизброените, приготвено от него, съобразно темата на съответната седмица и по рецепта, показана в Лятната Програма на съответната седмица. Не се допуска участниците да използват снимки, които не са тяхно авторско съдържание;
● да направи кратко описание на рецептата под снимката;
● да добави заглавие, съставки и метод на приготвяне на рецептата към снимката. За да бъде участието валидно, съдържанието на рецептата и методът на приготвяне трябва да съответстват на снимката, която е била качена;
● всеки участник може да сподели своята снимка на своята стена във Facebook с хаштаг #summermoments

Един потребител може да качва по една снимка на седмица, като всяка снимка трябва да е на блюдо, асоциирано със съответната тема на седмицата, и рецептата за приготвянето му трябва да е взета от някое от предаванията, включени в Лятната Програма на Канала за същата седмица;

Всяка тема е свързана с Лятната програма, излъчвана по Канала всяка събота и неделя следобед през съответния период. Всяка седмица всеки потребител може да качва снимка на Страницата, заедно със заглавие, рецепта, съставки и метод на приготвяне на блюдото, асоциирано със съответната тема на седмицата. Снимката, която е събрала най-много харесвания до 23.59ч. на последния ден от съответната седмица, ще спечели нашата седмична награда.

В случай, че две или повече снимки имат еднакъв брой харесвания до края на съответната седмица, Организаторът ще изпрати имейл на участниците, които са качили снимките, събрали еднакъв брой харесвания, с отворен въпрос относно Лятната Програма. Участникът, дал най-точен и детайлен отговор на въпроса, ще спечели седмичната награда.

С участието си в Играта, участкът може да спечели следните тематични награди, брандирани с логото на Канала:
• Награда за Седмица 1, под темата „ Предястия“ – ренде за сирена.
• Награда за Седмица 2, под темата „Салати“ – комплект за салати, състоящ се от чаша за миксиране на салатен дресинг и прибори за сервиране на салата.
• Награда за Седмица 3, под темата „ Сладолед“ – комплект силиконови и от неръждаема стомана кухненски прибори, състоящ се от уред за разбиване на яйца, щипка и голяма лъжица.
• Награда за Седмица 4, под надслов „Лятна закуска“ – дървена дъска за рязане.
• Награда за Седмица 5, под надслов „Десерти“ – таймер за готвене във формата на яйце.
• Награда за Седмица 6, под темата „Сезонна храна“ – мелачка за пипер.
• Награда за Седмица 7, под темата „Летен пикник“ – бутилка за охлаждане на вода от 700 ml.
• Награда за Седмица 8, под темата „Коктейли“ – комплект за коктейли, състоящ се от две коктейлни чаши и метален шейкър.
• Награда за Седмица 9, под темата „Барбекю“ – малко барбекю

За периода на Играта ще бъдат селектирани деветима печеливши – един за всяка седмица от периода на Играта. Всеки участник може да участва за спечелването на награда всяка седмица от периода на Играта с по една снимка на седмица. Всеки спечелил награда ще бъде обявяван на Страницата в сряда на всяка седмица, следваща седмицата, в която е участвал в Играта, съответно – на 22.07 за Седмица 1, на 29.07 за Седмица 2, на 05.08 за Седмица 3, на 12.08 за Седмица 4, на 19.08 за Седмица 5, на 26.08 за Седмица 6, на 02.09 за Седмица 7, на 09.09 за Седмица 8, на 16.09 за Седмица 9.

Представители на организаторите ще се свържат с печелившите посредством имейл на предоставените при регистрацията в Играта електронни пощенски адреси, за да ги уведомят за спечелената награда, и в рамките на 3 работни дни всеки печеливш следва да потвърди по електронна поща съгласието си за получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени в срок до 15 работни дни след получаване на потвърждение от Организатора, че награденият участник желае да получи наградата си.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара