Спечелете 100 надуваеми дюшека, 100 плажни кърпи, 50 чанти, 60 броя фризби и 60 броя федербал

Краен срок - 31 юли 2015

Купи продукти с марка д-р Герард на стойност мин. 2 лв. Регистрирай кода от касовия бон в сайта на промоцията и може да спечелиш страхотни награди за лятото.

Всеки ден се раздават на томболен принцип 10 награди

НАГРАДЕН ФОНД
Надуваем дюшек – 100 бр.
Плажна кърпа – 100 бр.
Чанти – 50 бр.
Фризби – 60 бр.
Федербал – 60 бр.

Тегленията на наградите от томболите ще се провеждат в офиса на организатора в гр. Самоков, ул.Софийско шосе 9, всеки ден, считано от 25.06.2015 г. до 31.07. за регистрираните всеки ден кодове от касов бон за покупка на продукти с марка Герард на стойност мин. 2 лв.

На произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията всеки ден се теглят 10 награди.

Тегленето на наградите ще се извършва всеки ден за периода на промоцията 25.06 – 31.07.2015 г за всички регистрирали се от 00:00 часа до 23:59 на съответния ден.

Наградите се теглят всеки ден, а Организаторът публикува списък с победителите деня след тегленето от томболата на www.gerardigrata.com, съдържащ следната информация: име на участника и вида на спечелената награда.

* Един участник може да регистрира неограничен брой уникални кода.

Печелившите участници регистрирали кодовете си на промо страницата ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран, на който ще трябва да попълнят валидни данни за доставка на наградата. След попълване на данните за доставка с печелившия ще се свържи представител на фирма Си Комерсиал 7 ЕООД за уточнение получаването на наградата. В случай, че не попълни данни за доставка, печелившият ще получи в срок от един ден напомнящо съобщение на електорнната си поща посочена при регистрация с линк за попълване на въпросните данни.  Непотърсени награди в определения срок, няма да бъдат раздавани на печелившите!

В рамките на 3 работни дни от деня на тегленето на томболата Организаторът или упълномощено от него лице се свързва по и-мейл или телефон с участника, за да го уведоми за предоставянето на изтеглената награда и за да получи адреса за доставка на участника.

След получаване адреса на участника Организаторът изпраща наградата с препоръчана пощенска услуга на куриер или я доставя чрез упълномощен представител на посочения от участника адрес.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара