Включете се и спечелете маратонки Nike Air Max

Краен срок - 31 август 2015

Всеки регистрирал се, автоматично взема участие в играта на www.outletsportzona.com за спечелването на един от тези модели маратонки Nike Air Max!

И това Лято outletsportzona.com ще зарадва един свой почитател, който ще спечели един модел маратонки Nike Air Max, участвайки в летнатата ни онлайн игра!

Желаещите за участие в играта следва да се регистрират в http://outletsportzona.com/reg/ и непосредствено взимат участие в нея от 08.07.2015г. до 31.08.2015г.

Участието не е обвързано с покупка!

Непосредствено след посочената крайна дата (31.08.2015г), на случаен принцип, в присъствието на нотариус и тричленна комисия ще бъде изтеглено името на печелившия, който ще получи своите нови маратонки Nike Air Max.

Oт 08 Юли до 31 август 2015 година., всички фенове на Facebook страницата на outletsportzona.com ще имат възможност да участват в играта „Грабни маратонки Nike Air Max” като се регистрират на посочения по-горе адрес.

В системата на играта всеки потребител участва с отделен запис. На 31 август 2015 година, в присъствието на нотариус, ще бъде изтеглен участникът - спечелил в играта, на които outletsportzona.com ще подари избрания чифт маратонки.

Участието в играта не е обвързано с покупка!

Печелившият в играта ще бъде изтеглен чрез жребий, в присъствието на нотариус на 31 Август 2015 година. Името ще бъде публикувано на същия ден в страницата на играта във Фейсбук.
Наградата ще се получи до 10 работни дни, след датата на която е изтеглен.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара