Спечелете луксозна чанта Fricaine на стойност $400

Краен срок - 26 юли 2015

Ето, че дойде  денят, в който преди 365 дни се появи Purely Me by Denina Martin! Днес отпразнуваме една година блог – година, която мина бързо и продуктивно. Над 140 поста, близо 1000 коментара и брой последователи, за който само съм си мечтала. Благодаря ви, че сте част от живота ми! Заради вас всичко това продължава да се случва!

Ако има един човек, към който трябва да изразя най-дълбока признателност, то това е мъжът до мен – Рон. Той беше този, който ме окуражи да започна с блога; който се грижи за техническата част; който прави красивите снимки, които толкова харесвате; който отговаря на всички мои въпроси и намира решение за тях. Всъщност, не можете да си представите каква важна роля играе Рон за блога. Но някак си година вече остава зад завесите… Мисля, че е време да го убедя да направим едно кратко представяне.


Що се отнася до нещата, които блогването ме научи, бих казала, че:

♦ станах по-склонна да експериментирам.
♦ станах по-самоуверена.
♦ станах по-отворена към хората.
♦ доразвих естетическия си усет.
♦ разбрах какво е да обичаш истински и силно работата си.

И много други неща, но за това друг път. :)

Ако оцеляхте всичкото това четене, вече е време да ви представя и ИГРАТА. За да отпразнувам рождения ден на блога, ще подаря на една късметлийка ТАЗИ ЛУКСОЗНА БРОДИРАНА ЧАНТА FRICAINE НА СТОЙНОСТ $400! Просто последвайте стъпките в приложението по-долу. Играта е отворена за всички стари и нови читатели на блога, независимо от тяхната локация. (Моля, отделете минутка, за да прочетете кратките условия за участие.)

Fricaine e Американски бранд, който предлага различни и екзотични чанти. Можете да прочетете за тази специално тук. Бъдете сигурни, че този тип чанти ще са особено актуални идния сезон, след като видяхме как бродериите завладяха модния подиум по време на седмиците на модата за Есен / Зима 2015, особено при Valentino.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара