Спечелете всеки ден любимата мицеларна вода Sensibio H2O

Краен срок - 31 юли 2015

Спечелете Sensibio H2O в мобилен формат, заедно с комплект дегримиращи тампони и специална еко чанта. Посетете новия ни сайт, посветен на мицеларната вода. Научете всичко за уникалната мицеларна технология, разберете коя е най-подходящата за вас мицеларна вода и кои са правилните стъпки за почистване и дегримиране.

Желаещите да участват в Кампанията трябва да отговорят на дневния въпрос, свързан с продукта мицеларна вода Sensibio H2O, и да се регистрират на сайта, като предоставят следните данни: име, фамилия, имейл, телефон за връзка и адрес.

Всеки участник може да участва само веднъж в рамките на Кампанията.

Ежедневната награда в Кампанията „I Love Sensibio H2O”  е комплект, който включва следното:

Мицеларна вода Sensibio H2O, 100 мл

Памучни тампони за почистване на грим в специален несесер

Еко чанта с щампа Sensibio H2O;

Наградата в Кампанията е само една и не се допуска размяна на наградата за пари или други облаги. Наградата не е обвързана с покупка.

За периода на Кампанията ще бъдат раздадени общо 19 комплекта ежедневни награди.

Всеки работен ден в периода от 9 юли 2015г. до 31 юли 2015г. на случаен принцип чрез томбола измежду всички валидни регистрации за участие ще бъде изтеглен по 1 [един] печеливш участник. Регистрацията е валидна ако участникът е отговорил правилно на дневния въпрос и е попълнил коректно своите данни. 

Печелившите ще бъдат публикувани всеки ден на Интернет адрес: [www.bioderma-bg/ilovesensibioh2o] и ще получат своята наградата в срок до 10 [десет] работни дни на адреса, който са посочили в регистрацията си.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара