Спечелете ваучери за пазаруване в BILLA на стойност 50 лв.

Краен срок - 29 юли 2015

В BILLA вече можеш да се възползваш от безплатна Wi-Fi връзка.

А тази седмица ще имаш възможност да спечелиш и награда, докато пазаруваш и сърфираш в интернет!

Включи се в новата ни седмична игра, като се чекираш/отбележиш от мобилно устройство в някой от нашите магазини. В сряда ще изтеглим един от всички отбелязали се, който ще спечели ваучери за пазаруване в BILLA на стойност 50 лв.

Печелившият участник в Играта получава за награда ваучери за пазаруване на стоки от асортимента на магазини BILLA на територията на цялата страна на стойност 50 (петдесет) лева (наричана по-долу „Награда/та“ или „Ваучер/ите“).

Ваучерите се издават на хартиен носител и са валидни за срок до 31.12.2015 година.

За получаване на Наградата спечелилият участник следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свърже с Организатора на Играта като изпрати лично съобщение на Facebook страницата www.facebook.com/BillaBulgaria със следната информация: три имена, адрес на магазин BILLA в България, от който да получи Наградата и телефон за връзка.

Наградата се получава от управителя на филиала на Организатора (магазин BILLA), посочен в съобщението по т. 5.4. от Официалните правила, при представянето на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара