Спечелете 270 парти коктейла от Mary Jane Vodka

Краен срок - 30 август 2015

За участие в Промоцията всеки потребител трябва да изпълни три стъпки: 1.) да посети страницата на играта и да качи на стената й своя авторска снимка, която показва как той/тя се наслаждава на лятото; 2.) да напише в описанието на снимката си (статуса към нея) едно от двете изречения: „Единственото, което ми липсва сега, е #MaryJaneMojito” или „Единственото, което ми липсва сега, е #MaryJaneOnTheBeach”; 3.) Да събере три харесвания от приятели на снимката си.

Изпълнението на тези стъпки гарантира на потребителите участие в томболата за наградите в Играта, описани в Раздел 6, стига снимките да отговарят на следните условия:

    Да не нарушават правилата за допустимо съдържание на фейсбук платформата;
    Да не съдържат нецензурно, порнографско или обидно съдържание;
    Да не показват хора във видимо нетрезво състояние или под въздействието на психотропни вещества;
    Да не съдържат визуални или текстови послания, насочени към неотговорна консумация на алкохол;
    Да не показват непълнолетни;
    Да не съдържат лога на други търговски марки;
    Да са заснети от участника и да не нарушават авторски права или интелектуална собственост на трети лица;
    Да са качени в срока на промоцията.

Награди: 270 бутилки с готови за консумация коктейли Mary Jane – 0,5L

В края на всяка седмица ще се определят на случаен принцип чрез томбола 45 /четиридесет и пет/ участника в Играта, които са изпълнили трите стъпки и снимките им отговарят на всички изисквания от Официалните правила. Всеки от тях ще получи по куриер коктейл Mary Jane от вида, който е пожелал в статуса към снимката си, като награда.

Печелившите участници ще бъдат публикувани на стената на фейсбук страницата на бранда (https://www.facebook.com/MaryJaneVodka) в отделна бележка в началото на всяка седмица от срока на промоцията, както и чрез цялостен списък в края й.

Печелившите участници ще получат наградите си на предоставени от тях пощенски адреси по куриер до 10 работни дни от предоставянето от тяхна страна на необходимите данни за извършване на доставка по куриер(пощенски адрес, имена и телефон за връзка).

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара