Спечели 200 лева за шопинг в BULGARIA MALL

Краен срок - 20 юли 2015

По случай първия рожден ден на Purely Me by Denina Martin аз и Bulgaria Mall сме подготвили изкусителна изненада за вас – моите читатели. За първи път ви даваме шанс да СПЕЧЕЛИТЕ 200 ЛЕВА ЗА ШОПИНГ С МЕН В BULGARIA MALL!

Единственото, което трябва направите, е да последвате профилите на Bulgaria Mall и тези на блога ми във Facebook и Instagram. Всяко допълнително последване или изпълнение на зададените възможности в приложението по-долу ви носи бонус точки, а една точка се равнява на едно участие. Ако вече сте фен на Bulgaria Mall или блога в тези социални мрежи, пак можете да участвате. Просто  отбележете себе в приложението, за да се зачетат вашите точки.

Както всяка игра с награди, и тази си има условия, а именно да сте над 18 години и да обичате модата и шопинга. Ако разпознавате себе си в тези условия, то имате реален шанс да си спечелите 200 лева, които да похарчите с моя помощ в Bulgaria Mall. Това звучи особено съблазнително в контекста на летните намаления!

Играта стартира днес, на 10 юли, и продължава до полунощ на 20 юли, а победителите ще съобщим в следващия ден в традиционния аутфит пост с Bulgaria Mall.

П.С.: За всички мои интернационални читатели съм подготвила друга изненада, която съвсем скоро ще стартирам. Бъдете нащрек!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара