Спечелете 100 страхотни летни шапки от Betty

Краен срок - 15 август 2015

В разгара на лятото ви представяме нашата нова ваканционна игра

Качете ваша снимка заедно със списание Betty и може да спечелите една от стоте страхотни летни шапки! Първите 50, които качат снимка, ще получат автоматично награда, а всички останали ще участват в жребий за останалите 50 награди!

За да участва в конкурса, лицето трябва да се регистрира за участие в конкурса чрез публикуване на своя снимка заедно със списание Betty в специалното приложение "Betty във ваканция" във фен-страницата на Betty във Фейсбук, като посочи и имената си, съгласно документа си за самоличност.

Наградите са 100 бр летни шапки Betty.

Всеки участник има право да публикува само една своя снимка.

Снимката трябва да отговаря на следните изисквания:
- да бъде авторска;
- да съдържа участника плюс произволен брой на списание Betty;
- да не е допълнително обработвана с фотообработващи програми или с други средства;

Първите 50 участника автоматично получават награда лятна шапка. Всички останали участници ще участават в жребий за разпределянето на още 50 бр летни шапки Betty.

Печелившият участник трябва да установи контакт с организатора в рамките на 3 (три) работни дни от публикуване на съобщението за избор на печеливш, като изпрати електронно писмо на адрес: I.PANDJAROVA@phoenixpharma.bg или изпрати съобщение до страницата на Betty във Фейсбук. В писмото печелившият участник посочва трите си имена и телефон за връзка.

Наградите се получават от офис на Фьоникс Фарма ЕООД или по куриер за сметка на получателя. Офиси на Фьоникс Фарма има в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара