Спечелете преси за коса, епилатор, сешоари, електрически четки за зъби, чадъри и още над 10 000 страхотни награди от dm

Краен срок - 12 август 2015

Участието в Промоцията е обвързано с покупка! В Промоцията могат да вземат участие всички лица, които в посочения период на провеждането й, са направили покупка в някой от dm филиалите на артикул/и от асортимента на съответния dm филиал, по свой избор, на стойност над 10 (десет) лева с ДДС. При всяка такава покупка на стойност над 10 (десет) лева с ДДС съответният клиент получава веднага на касата на магазина, в който прави покупката, скреч карта за участие в промоцията, която трябва да изтрие на място в магазина и има шанс да спечели една от посочените награди, съгласно предвиденото по – долу в настоящите Правила.

Предметните награди, предоставени от Организатора, могат да бъдат получени от печелившия участник от касиера в съответния филиал на dm, в който е направена покупката, веднага след изтриване на получената скреч карта и в съответствие с настоящите Правила. Според надписа, който открият на скреч картата, след изтриване на обозначеното за целта поле, участниците в

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «Balea продукт», той печели един продукт на марката Balea от изброените по-долу, по избор на касиера. Наградите от марката Balea, които ще бъдат раздадени по време на промоцията от Организатора, са общо 147 бр., като същите са разпределени на случаен принцип в dm филиалите преди началото на Промоцията.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «декоративна козметика», той печели един продукт декоративна козметика от изброените по-долу, по избор на касиера. Продуктите декоративна козметика, които ще бъдат раздадени по време на промоцията от Организатора, са общо 100 бр., разпределени на случаен принцип в
dm филиалите преди началото на Промоцията.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «пръстен», той печели 1 бр. пръстен на настроението, който променя цвета си според настроението на човека, който го носи. Общият брой пръстени, които ще бъдат раздадени от Организатова по време на Промоцията, са 1800 бр.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «туристическа опаковка», той печели един от общо 3100 бр. продукти, изброени по-долу, по избор на касиера, разпределени на случаен принцип в dm филиалите преди началото на промоцията:
Balea MEN Душ-гел за коса/тяло Aqua, 50 мл – общо 500 бр.
Balea Deo Sensitive, 50 мл – общо 300 бр.
Balea Men Пяна за бръснене Sensitive, 75 мл – общо 500 бр.
Balea Professional Балсам Плътност и разкош, 50 мл – общо 200 бр.
alverde Душ-гел Мента / Бергамот, 50 мл – общо 500 бр.
Детско слънцезащитно мляко Sundance SPF 30, 50 мл – общо 1000 бр.
Шампоан Gliss Million Gloss, 50 мл – общо 100 бр.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «талон 10%», той печели талон за 10% отстъпка на цялата сметка при следващо пазаруване в dm магазин. Талонът следва да бъде оползотворен в периода 13.08-09.09.2015г. По време на промоцията ще бъдат раздадени общо 2000 бр. талони за 10% отстъпка при следващо пазаруване.

След изтриване на скреч картата, ако клиентът открие надпис «талон 15%», то той печели талон за 15% отстъпка на цялата сметка при следващо пазаруване в dm магазин. Талонът следва да бъде оползотворен в периода 13.08-09.09.2015г. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 1000 бр. талони за 15% отстъпка при следващо пазаруване.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «талон 20%», той печели талон за 20% отстъпка, който важи обаче само за продукти от собствените dm марки – alverde, babylove, Balea, Balea MEN, DAS gesunde PLUS, Denkmit, Dein Bestes, DONTODENT, ebelin, FASCINO, Jessa, Paradies, Prinzessin Sternenzauber, Profissimo, SauBär, Sanft&Sicher, Saugstark&Sicher, Soft&Sicher, SUNDANCE, S-quitofree и s.he stylezone при следващо пазаруване в dm магазин. Талонът следва да бъде оползотворен в периода 13.08-09.09.2015г. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 2000 бр. талони за 20 % отстъпка за продукти от собствените марки на dm при следващо пазаруване в dm магазин.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «Lacalut паста», той печели 1 бр. паста за зъби Lacalut Basic паста, 75 мл или Basic Citrus, 75 мл по избор на касиера. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 150 бр. пасти за зъби.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «H&S маска за коса», той печели 1 бр. маска за суха коса Head & Shoulders, 155 мл. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 200 бр. маски за коса.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «Scholl крем», той печели 1 бр. крем Scholl Dry Skin, 60 мл, като през периода на Промоцията ще бъдат раздадени общо 100 бр. крема Scholl.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «Dove дезодорант», участникът в Промоцията печели 1 бр. дезодорант Dove, 150 мл по избор на касиера. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 100 бр. дезодоранти Dove.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «All Nature сапун», той печели 1 бр. сапун All Nature, 100 г, по избор на касиера. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 100 бр. сапуни All Nature.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «Nivea продукт», той печели 1 бр. продукт от продуктите с марка Nivea, изброени по-долу, по избор на касиера. Продуктите Nivea, които ще бъдат раздадени по време на промоцията от Организатора, са общо 200 бр., разпределени на случаен принцип по dm филиалите преди началото на промоцията, както следва:
Nivea Шампоан за обем, 250 мл – 70 бр.
Nivea Душ гел Мед и Мляко, 250 мл – 70 бр.
Nivea Лосион за тяло, 250 мл – 60 бр.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «Blazy веро», участникът печели 1 бр. препарат за съдове Blazy professional, 500 мл, по избор на касиера. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 100 бр. Blazy веро.
16. След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «Aquafresh паста», той печели веднага 1 бр. паста за зъби Aquafresh, 125 мл, F&M тройна защита. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 150 бр. пасти за зъби Aquafresh, 125 мл, F&M тройна защита.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «Silan омекотител», той печели 1 бр. омекотител Silan Morning Sun, 1 л по избор на касиера. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 150 бр. от продукта.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «лак за нокти», той печели 1 бр. лак за нокти от марките Rimmel или Nicole by OPI, по избор на касиера. По време на Промоцията ще бъдат раздадени общо 150 бр. лака за нокти.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис «Участвай в томболата!» и за да може да участва в томболата, то той трябва да попълни своите данни на гърба на получената скреч карта и да я пусне в определената за това урна в съответния магазин. Така участникът в Промоцията участва в томболата за спечелване на една от големите награди на Организатора, както следва:
1. Oral-B Електрическа четка за зъби – 3 бр.
2. Happy Rain Супер мини чадър alverde - 80 бр.
3. Braun Епилатор SE3170 PURPLE – 3 бр.
4. Braun Епилатор SE5329 LegbodFace Pink – 1 бр.
5. Braun Сешоар маша AS 530 SV-LC – 3 бр.
6. Braun Преса за коса E-STR/ST310 – 3 бр.
7. Braun Сешоар HD380 WHT BOX6/6/5 – 3 бр.
8. Oral-B Зъбен душ – 1 бр.
9. DONTODENT Professional Clean Акум. четка - 1 бр.

Скреч картите ще бъдат налични на касите на всички магазини от магазинната мрежа на Организатора през целия период на Промоцията и ще се предоставят от касиера на всеки клиент, направил покупка на стойност над 10 лв. с ДДС в периода на тази Промоция.

Касиерът на магазина закрепя към всяка скреч карта съответния касов бон на клиента, удостоверяващ стойността на направената покупка от последния. Скреч карти, към които няма закрепен фиксален бон, не се допускат до участие в томболата. В скреч картата участникът попълва трите си имена, e-mail адрес, телефон за връзка, както и свои адрес. След това пуска картата заедно с прикрепения към нея касов бон в специално обозначена за целта кутия (урна), поставена на каса на всеки един от магазините на Дружеството на територията на Република България за периода на Промоцията.

Всеки един клиент може да участва многократно в играта с всяка своя покупка от магазините на dm България ЕООД в периода на провеждане на томболата. С една покупка не може да се участва два пъти. Посочените условия за участие в томболата са кумулативни, еднакви и задължителни за всички участници.

Тегленето на големите награди ще се извърши в Централата на дм България ЕООД в гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 115 М, ет. 3, офис 3.1, от тричленна комисия, назначена от Организатора, в присъствието на нотариус на 24.08.2015г. Имената на печелившите участници измежду попълнилите скреч карти участници в томболата ще бъдат определени по реда на следващите разпоредби.

Всички попълнени скреч карти, пуснати в една от урните, разположени във филиалите на Организатора на територията на страната, ще бъдат изсипани в една обща урна в Централата на дм България ЕООД, откъдето ще бъдат изтеглени имената на стоте печеливши участници. За тегленето на наградите ще бъде съставен протокол, подписан от членовете на комисията и от нотариуса, в който се обявяват имената на печeлившите, както и филиалът, където са пуснали своята скреч карта.

Печелившите участници ще бъдат уведомени за наградата от Организаторите чрез съобщение на посочения имейл-адрес или чрез телефонно обаждане от служител на дм България ЕООД. Уведомяването ще се извършва 01.09-04.09.2015г. Имената на печелившите участници и филиала, в който са участвали в томболата, ще бъдат обявявани на интернет-страницата на Организатора, както и на място в съответния филиал.

Наградите могат да бъдат получени от спечелилите участници във всеки един dm филиал в периода (по избор на печалившия, уточнен с Организатора) от 10.09.2015 г. до 20.09.2015 г. срещу представяне на касиера в съответния магазин на документ за идентификация.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара