Спечелете сглобяем басейн Intex

Краен срок - 27 юли 2015

Играй и спечели басейн Intex! Покани лятото в двора си! :)

Включи се в нашата игра като попълниш формата. Покани и своите приятели, като за всеки ще получиш допълнителна бонус точка!

Попълни формата и участвай!

Играта се организира чрез специално приложение на стената на Аквамар ООД Басейни, сауни и СПА във Facebook.

За да се включите в играта, трябва да изпълните следните стъпки: 1) Да харесате Facebook страницата ни, ако не сте я харесали преди това. 2) Да приемете Facebook приложението от играта. 3) Да попълните своите данни във формата за участие.

При попълване на формата получавате 1 бонус точка. Колкото повече бонус точки имате, толкова по-голям е шансът да спечелите от нашата игра. Това може да стане, като поканите свои приятели да участват в играта. За целта всеки ваш приятел трябва да направи следното: 1) Да хареса Facebook страницата, ако преди това не я е харесал. 2) Да приеме изпратена му покана - това се осъществява чрез приемане на Facebook приложението от изпратения му линк към играта или като кликне на вашия пост от стената ви.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 26.07.2015 г.), чрез жребий на случаен принцип ще се изтегли името на победителя.

Включвайки се в играта, участниците играят в томбола за специалната награда Басейн Intex с надуваем ринг и размери 244х76 см.

Името на печелившия участник ще бъде обявено на стената на Facebook страницата на Аквамар ООД Басейни, сауни и СПА нaй-късно да 3 работни дни, след изтичане крайния срок на играта. За да получи наградата си, той трябва да изпрати трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение в страницата.

Наградата ще бъде доставена до печелившия участник на посочен от него адрес, чрез куриер до 10 работни дни от предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от законен представител на спечелилия.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара