Спечелете комплекта с мезета "Народен" или забавен обяд с Ненчо Илчев

Краен срок - 12 юли 2015

Купи луканка, сушеница или суджук Народен.

В промоцията участват всички продукти от сурово-сушената гама на Народен - Луканка Народен, Суджук Народен, Сушеница Народен. Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, закупува произволна комбинация от участващите продукти.

!!!Пази касовите бележки и етикетите на закупените мезета Народен.

Регистрирай касовите бележки

За да регистрираш своите бележки, трябва да се регистрираш в сайта - или през регистрационната форма, или чрез профила си във Facebook.

На страницата на сайта "Регистрирай бележка" трябва да въведеш № на касовата бележка, с която е закупен един от изброените по-горе продукти на Народен, датата на касовата бележка, както и сумата, заплатена за споменатите продукти.

Всеки може да регистрира неограничен брой касови бележки.

Участвай в томбола

С регистрацията на минимум 3лв. участваш в промоцията за седмичните награди. Имаш толкова участия, колкото пъти регистрираната от теб сума се дели на 3лв.

За голямата награда е нужно да регистрираш минимум 6лв. за закупени сурово-сушени продукти на Народен.

Всяка седмица се разпределят 10 комплекта от 3те сурово-сушени продукта на Народен - луканка, суджук и сушеница + престилка Народен и готварска книга.

В края на промоцията се тегли и голямата награда - обяд с Ненчо Илчев за 1 участник и до трима негови роднини и/или приятели.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара