Спечелете ваучер на стойност 100 лева от оптики JOY Optics

Краен срок - 26 юни 2015

Нов чифт слънчеви очила за лятото никога не са излишни, нали?

А когато можете да ги спечелите, причините да ги поискате стават най-малко две.

Любимият ви сайт Първите 7 и JOY Optics ви предоставят възможността да спечелите ваучер на стойност 100 лева още в първата седмица на лятото.

Питате ли се вече как може да стане това?

Лесно е!

Пуснете въображението и творческата си енергия на свобода и създайте с усмивка и настроение картината на вашия идеален плажен сет или този на вашето дете. Основните компоненти в него трябва да са свързани с лятото, слънцето, морето, плажа и ваканцията – бански, шапка, слънчеви очила, хавлия и каквото друго вие прецените, че трябва да присъства в него. Нека е пъстро, нека е весело, нека е забавно!

Заснемете го и го публикувайте на вашата лична фейсбук страница като тагвате нашата, за да можем да видим снимката ви. Направете това най-късно до 26 юни 2015г.

Сред всички изображения, достигнали до нас, ще изберем най-идейното, ваканционно, лятно и морско, а неговият автор ще получи ваучер от JOY Optics на стойност 100 лева , с който да посети един от магазините на веригата и да избере своя модерен и необходим летен аксесоар за себе си или за някой любим.

Името на победителя ще бъде обявено на 28 юни 2015 г. в сайта на Първите седем. В срок до три дни след това ще му изпратим имейл или съобщение как ще получи своя ваучер.

Първите седем и JOY Optics ви пожелават лятно настроение, усмивки, вдъхновение и успех!

Краен срок за изпращане на изображенията – 26.06.2015г.

Размерът на изображенията е препоръчително да не е по-голям от 750х1250 пиксела.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара