Спечели таблет Prestigio MultiPad Wize

Краен срок - 31 юли 2015

Очаква те уникален таблет Prestigo от MouseToys!

Направи си подарък, участвай в играта!

За да участваш в играта трябва да направиш поръчка над 50 лева (с ДДС) в нашият онлайн магазин на адрес https://mousetoys.eu.

Печелившият ще бъде изтеглен на 1 Август 2015 година.

Участващите продукти са всички предлагани в електронния магазин https://mousetoys.eu. Те ще бъдат продавани до изчерпване на наличните количества, както на физически, така и на юридически лица.

За да участва в Кампанията за спечелване на награда, всяко заинтересовано физическо лице трябва да закупи от онлайн платформата https://mousetoys.eu, в периода на Кампанията продукт(и)  на стойност от минимум 50 лв. (с ДДС). Когато продуктите са на по-малка стойност и съответно желаещият да участва за спечелването на наградата поръчва повече от един продукт, те трябва да бъдат поръчани в една поръчка.

В случай, че една фактурирана поръчка съдържа продукти  на стойност по-голяма от 50 лв., независимо от размера й, участникът ще бъде автоматично записан в кампанията, само веднъж, въз основа на номера на фактурата.

В Кампанията не участват непотвърдените поръчки, отказаните поръчки, както и фактурираните, но анулирани поръчки, тъй като условието за участие в Кампанията е покупката на един/няколко продукта  на минимална стойност от 50 (петдесет) лв. с включено ДДС в рамките на една поръчка. От кампанията ще бъдат изключени и поръчки, които са били направени на поне минималната стойност за участие, платени са и продуктите са получени, но в последствие Клиентът е упражнил правото си на отказ и връщне на продукт, с което е намалил стойността на поръчката си под 50 лв.

Всички лица, които направят покупки на продукти, предмет на настоящата кампания в периода на Кампанията минимум на горепосочената сума, са автоматично включени като участници в Кампанията. В случай, че клиентът не желае да участва, той трябва да заяви това като изпрати имейл до Организатора на електронната поща, отбелязана в https://mousetoys.eu.

Наградата е  Таблет Prestigio MultiPad Wize

След изтичане активния период на Играта, посочен по-горе, на лотариен принцип ще бъде изтеглен един печеливш, който ще вземе наградата. на 14 август 2015г. Едно лице може да спечели само една награда, независимо колко броя поръчки, съответно покупки на продукти, предмет на настоящата кампания за над 50 лв. е направило по време на кампанията.

Наградите ще се доставят на спечелилите по куриер за сметка на Организатора. Те ще бъдат изпратени след изтичане на 14-дневния период, в който клиентите на Mousetoys имат право да се откажат от купения продукт без мотив за това.

Организаторът ще изтегли друг печеливш в случай, че участник в кампанията е върнал продукт(ите) от поръчката, чрез която е бил изтеглен за печеливш или е върнал част от тези продукти, с което е намалил стойността на тази поръчка под 50 лв. с ДДС.

Организаторът ще се свърже с печелившите чрез имейл или по телефона, използвайки данните за връзка, предоставени от него на акаунта, с който е учатвал в Кампанията, в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето му. В случай, че печелившият не може да бъде открит или не потвърди чрез имейл желанието си да получи наградата в рамките на 7 (седем) дни от момента на уведомяването му (включително от момента на получаването на съответен и-мейл), че е станал печеливш, както и в случай, че откаже наградата изрично, Организаторът ще определи друг печеливш след като обяви това на https://mousetoys.eu.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара