Спечелете Samsung Galaxy S5, 5 СПА уикенда и още 1000 награди от Urgo

Краен срок - 30 септември 2015

Играта се провежда офлайн и онлайн. И при двете форми е необходимо закупуване на един от 6-те промоционални продукта УРГО със скреч-стикер: Филмогел Урго при Херпеси  (визуално представяне на продуктите), Филмогел Урго Увредени Нокти, Филмогел Ургодермил след ухапване от насекоми, Филмогел Урго Афти, Урго Емулсия за Изгарания, Урго Арника Гел.

След изтриване на скреч-зоната, участниците в играта могат да спечелят моментни награди или промокод, който да регистрират във Фейсбук приложението на Играта, за да участват в онлайн томболата за награди.

Онлайн томболата се тегли в понеделник на всяка нова седмица от промоционалния период, като броят на седмичните награди се определя чрез алгоритъм въз основа на броя регистрирани участници в Приложението на Играта. Предвидено е и отделно теглене за Голямата награда, в която участват всички участници, регистрирали се чрез промокод във Фейсбук приложението от началото до края на играта.

Получаване на моментни награди:

Когато участникът в играта, след изтриване на скреч-зоната, намери  съобщението: „Току-що спечели лепенки Урго по избор!“. Притежателят на закупения продукт трябва да предостави опаковката на фармацевта и да посочи кой вид пластири на Урго избира. Спечелената награда получава на място.

Когато участникът в играта, след изтриване на скреч-зоната, намери  съобщението: „ЧЕСТИТО! Спечели СПА уикенд за двама.“ Притежателят на закупения промоционален продукт URGO трябва да запази опаковката и да се обади на телефона, посочен върху скреч-зоната. От телефонния разговор ще получи напътствия как може да получи спечеления ваучер за СПА уикенд за двама.

Регистрация във Фейсбук приложението на Играта чрез промокод от скреч-зоната на запазената опаковка.

Когато участникът в играта, след изтриване на скреч-зоната, намери код от 8 знака (цифри и букви).

За да участва в томболата на Играта, провеждаща в началото на всяка седмица, в периода от май до август включително, трябва да въведе на определеното място във Фейсбук приложението своя промоционален код от скреч-зонатана закупения промоционален Урго продукт и да запази неговата опаковката, която е длъжен да предостави на куриера при спечелване на награда.

Всеки участник, въвел своя промоционален код от скреч-зоната на закупения Урго продукт, има право да участва в томболата, провеждаща се в понеделник на всяка нова седмица, както и автоматично участие във всяка следваща томбола до края на играта до спечелване на награда.

Всеки участник може да въведе повече от един промоционален код, в случай, че е закупил повече от един промоционален продукт с промокод в скреч-зоната. Така шансовете му за награда нарастват. Важно е да запази всички опаковки с промоционални кодове.

Имената на печелившите ще бъдат обявявани в началото на всяка нова седмица, от стартиране на играта до първата седмица на октомври (включително).

Въвеждането на промокодове е възможно до 24.00 ч. на 30 септември 2015.

Два вида моментни награди:

500 кутии с лепенки Урго по избор. Получават се на място в аптеката след показване на опаковката на закупения промоционален продукт с изписано в скреч-зоната съобщение: „Току-що спечели лепенки URGO по избор! Остави кутията със стикера на фармацевта.“

5 ваучера за „СПА уикенд за двама“. Притежателят на закупения продукт с изписано в скреч-зоната съобщение: „ЧЕСТИТО! Спечели СПА уикенд за двама. Обади се на тел.: хххххххх. Пази кутията“ трябва да се обади на посочения телефон, за да получи допълнителни указания за връчване на спечеления ваучер.

Награди от онлайн томболата на Играта.

500 пакета с 3 продукта на Урго, които ще бъдат изпратени на общо 500 участници в играта. Онлайн томболата се тегли в понеделник на всяка нова седмица, като броят на седмичните награди се определя чрез алгоритъм въз основа на броя регистрирани участници в Приложението на Играта. В края на играта ще бъде обявен победителят на голямата награда:  Samsung Galaxy S5, чието име ще бъде изтеглено в томбола през първата седмица от месец октомври.

За участие в онлайн томболата на Играта всеки участник може да регистрира колкото желае промокода на закупени от него промоционални продукти Урго, като е важно да запази техните опаковки. Името му се залага в томболата толкова пъти, колкото промокода е регистрирал. Във всяко следващо теглене на томболата участват автоматично всички регистрирани участници в онлайн играта до спечелване на награда.

Печелившите имена ще се обявяват на страницата на Играта на: 1,8,15, 22, 29 юни; 6,13, 20, 27 юли; 3, 10, 17, 24, 31 август; 7, 14, 21, 28 септември.

Всички печеливши участници ще бъдат информирани за спечелените от тях награди посредством изпращане на писмо на електронната им поща, с която са регистрирани във Фейсбук и/или по телефона.

За да получи наградата си, всеки печеливш участник трябва да отговори на полученото уведомително писмо [или да изпрати такова на адрес 1001nagradi@urgo.bg]  до 10 работни дни от получаването на електронното писмо по т. 7 от Награди, като изпрати следната информация: Име и Фамилия [по лична карта], адрес за получаване на наградата и телефон за връзка. В противен случай участникът губи правото да получи своята награда и тя ще бъде връчена на друг участник, покрил условията за съответната награда и избран чрез томбола.

Наградите се изпращат по куриер от Организатора [за негова сметка] до 10 работни дни, след датата на обявяване на печелившите участници за всяка отделна седмица. При получаване на награда участникът трябва да предостави опаковката с печеливш код на куриера.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара