Стани част от Игрите на града и спечели много награди от Lion King

Краен срок - 20 юни 2015

„Игрите на града“ е кампания със спортни игри на открито, които ще се проведат в четири последователни седмици в четири града в страната – Пловдив (30 май 2015), Варна (6 юни 2015), Бургас (13 юни 2015) и София (20 юни 2015).

За участие в играта е необходимо всеки желаещ да се регистрира в микросайта на кампанията igrite.zrock.bg. Всеки участник се регистрира индивидуално, а на място ще бъдат сформирани отбори по 3-ма човека.

За участие в състезателните игри се допускат шейсет човека, изтеглени чрез жребий, които отговарят на условията и ще бъдат разпределени в 20 отбора. Имената на изтеглените участници ще бъдат публикувани всеки петък преди предстояща дата на игри и ще трябва да потвърдят участието си на igrite@zrock.bg. Всички останали регистрирани участници могат да представляват резервни играчи, като ще имат възможност свободно да се включат в игрите с публиката на мястото на събитията. Регистрацията за участие чрез уебсайта на играта „Игрите на града” означава, че се приемат настоящите условия и се дава съгласие при неспазването им от страна на участник, той да бъде дисквалифициран от играта. Организаторите не носят отговорност за загубени, закъснели и/или неправилно попълнени формуляри за регистрация, за технически неизправности или други събития, които могат да прекъснат или опорочат играта.

Имената на печелившите отбори във всеки един град в инициативата “Игрите на града” ще бъде обявено в ефира на радио Z-Rock. Не се допуска извършване на замяна на наградата срещу парична сума и преотстъпване на наградата на трето лице. Неспазването на тези правила може да доведе до дисквалифицирането на участник. Организаторите си запазват правото да дисквалифицират участник по своя собствена преценка. Решенията на Организаторите са окончателни по всички въпроси, засягащи играта.

Наградите в инициативата „Игрите на града“ се осигуряват от Радиокомпания Си. Джей ООД и Нестле България. Наградите ще бъдат връчени на отборите – победители на мeстата на провеждане на събитията.

Награди

    Kупата на шампиона
    Тениски Z-Rock

    12 LION® ранички
    12 LION® тениски
    12 LION® шапки
    1008 Шоколадови десерта LION® KING SIZE 63g.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара