Спечелете всяка седмица 10 специални награди от Hippoland

Краен срок - 12 юли 2015

Скъпи приятелю на ХИПОЛЕНД!

Абонирай се за нашия специален ХИПО МЕЙЛ бюлетин! Като ХИПО абонат, ти първи ще получаваш информация за нашите промоции, специални акции, намаления, атрактивни отстъпки и изгодни предложения, както и специалните ни оферти само за абонати! ХИПО МЕЙЛ бюлетинът ни ще те информира и за най-новите ни продукти. Попълвайки данните за своето дете/деца, ти ще ни улесниш да ти предлагаме индивидуално най-подходящия продукт/подарък за него, на най-добра цена! Уверяваме те, че данните, които ще ни предоставиш, ще бъдат използвани единствено с цел да ти бъдем полезни и да получаваш от нас най-подходящите за теб търговски предложения.

Абонирайки се днес, ти автоматично се включваш в томболата за нашите специални подаръци по твой избор: забавна игра MISS KIPIK, HYDRO FORCE Водно оръжие SHARKFIRE или Мини таблет MINNIE MOUSE!

Всяка седмица в периода 15 юни – 12 юли по 10 наши нови абонати, избрани на лотариен принцип, ще спечелят подарък.

Но това не е всичко! Абонирайки се днес, ти получаваш и специален промокод, с който ще можеш да пазаруваш еднократно от целия богат продуктов микс в нашия електронен магазин с 20% отстъпка!

С всеки нов абонат, спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 3-те предложени и за начина на получаването му.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от games@hippoland.net.

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

Промокод за 20% отстъпка получава всеки, който е направил успешна регистрация и се е абонирал за ХИПО МЕЙЛ. Промокодът се получава чрез електронно писмо на имейл адреса, попълнен от абоната в регистрационната форма, в рамките на 3 работни дни от датата на регистрацията.

Промокодът важи за еднократна покупка само в онлайн магазина на Хиполенд, до 31.08.2015г. и за стоки, които не са включени в текущи акции, промоции, каталози или сезонни намаления.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара