Спечелете 2 таблета Lenovo Idea Tab, 15 керамични чаши и 15 застраховки домашно имущество

Краен срок - 28 юни 2015

Участието в Мобилната Игра се извършва посредством регистрация в Играта на мобилно устройство (предоставено от наш промоутър в Bulgaria Mall, Mall Plovdiv, Galleria Mall – Стара Загора; Mall Ruse; Mall Veliko Tarnovo) или на уебсайта на ГРАВЕ България създаден специално за играта.

Всеки участник има право и възможност да използва само една регистрация в рамките на Играта.

Общият брой награди е 15 бр. Застраховки Домашно имущество, 2 бр. таблети Lenovo Idea Tab A8-50 и 15 бр. керамични чаши, разпределени на случаен принцип сред участниците в играта.

Участниците могат да се регистрират в сайта до 20.00 ч. на 28.06.2015 г.

На 29.06.2015 г. Организаторът на Играта ще изтегли чрез томбола и в присъствието на нотариус печелившите участници и ще ги публикува на уеб страницата на играта www.grawe15years.bg.. Всеки участник, спечелил награда, ще получи в 3-дневен срок индикиращо печалбата му телефонно обаждане и е-мейл, на оставения адрес за връзка от Организатора на предоставения по време на регистрацията в Играта телефон.

Участник, който 5 дневен срок от изпращане на e-mail, с който е бил уведомен, че печели награда, не отговори на съобщението и/или не посочи адрес за получаване на наградата, губи правото да я получи.

Печелившите участници получават наградите си с куриер на пощенски адрес, след като посочат адрес за кореспонденция, по време на индикиращия тяхната печалба телефонен разговор с Организатора или на изпратен е-мейл до електронната поща на Организатора.

За победителите, спечелили Застраховка Домашно имущество, ще бъде организирана среща с представител на Организатора за оформяне на необходимите документи за получаване на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара