Спечелете всеки ден 6 комплекти бонбони Suchard

Краен срок - 3 юни 2015

За участие в Играта потребителят трябва да:

    Влезе във фейсбук страницата на Suchard
    Приеме приложението “Изненадай любимите си хора със Suchard“
    Да избере дата от календара и да изпрати виртуална картичка с поздрав на свои приятел/ли във Facebook; Всяка картичка с поздрав автоматично участва в тегленето за дневни награди: комплект от бонбони и поздрав, в частност - две кутии бонбони Suchard (Figaro 153г. и Assorted 179г.) и поздрав по радио Fresh или Njoy, в деня, в който е заложено картичката да бъде получена от поздравения;

Дневните награди се получават от получателите на картичка.

Поздравите, които ще бъдат комуникирани в радио ефир ще бъдат изтеглени от събираните поздрави от 11:00 часа на предходния до 11:00 часа в деня на поздрава

Печелившите за деня ще бъдат теглени във времевия интервал от 12ч до 14ч всеки работен ден в срока на кампанията

Радио поздравите за деня ще бъдат реализирани във времевия интервал от 14ч до 16ч всеки работен ден в срока на кампанията

Наградите се разпределят чрез томбола. Един потребител може да спечели само една награда в рамките на периода на играта.

Описание на наградите:

    90 броя комплекти бонбони Suchard (Асорти 179г. и Фигаро 153г) по 6 награди за всеки ден от играта
    Поздрав по радио Njoy или Fresh

Всеки комплект бонбони включва по една кутия Suchard Асотри 179г. и една кутия Suchard Фигаро 153г.

Томболата за дневни награди ще се състои всеки ден през периода на Играта: 06.05.2015 г. - 3.06.2015г. Първите награди ще се изтеглят на 07.05.2015 г.

Дневните печеливши участници ще бъдат уведомени чрез телефонно обаждане, че са спечелили и в ефира на избраното радио ще бъде излъчен отправения към тях поздрав. Фейсбук Профилите на печелившите участници ще бъдат публикувани до 72 часа от изтеглянето им в секция „Победители” на Facebook приложението Сушард – „Месец на изненадите със Suchard“.

Печелившите ще трябва да предоставят данните си за доставка на двете опаковки бонбони , когато бъдат уведомени, че са спечелили, за да могат да получат своята награда. Наградата ще бъде доставена в срок от 30 дни.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата в рамките на 10 работни дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара