Спечелете уикенд за двама в еко селище Омая и 52 крема Nutra Effect

Краен срок - 25 май 2015

Малките неща често крият неподозирана сила да ни променят, сближават и да ни правят по-красиви.

Вдъхновени от жизнената сила на семенцата чия, нар и стрелиция в кремовете AVON Nutra Effects, решихме да ти дадем възможност ДА ЗАРАДВАШ ЛЮБИМ ЧОВЕК И ДА СПЕЧЕЛИШ НАГРАДА.

Всеки от нас има своите специални хора, у които вижда нещо дребно, но отличително и красиво. Бълбукащият ѝ смях. Трапчинките му... Това са малките неща с голяма сила да предизвикват обичта ни и да променят отношението ни към света.

Тук можеш да споделиш с някого кои са онези малки неща, които го правят специален за теб, като му изпратиш послание!

Всеки, изпратил послание, може да спечели една от 52 награди - крем Nutra Effect, в играта на радио FM+; или голямата награда от томболата - уикенд за двама в еко селище Омая!

За да се включи в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

Да посети сайта на играта на Avon, да се регистрира с профил във Фейсбук или с посочване на име и имейл в сайта на Играта и да остави свое послание за друг човек. Няма ограничение в броя послания, които участникът може да остави чрез сайта, както и в броя на хората, до които може да ги адресира.

В срок от 24 часа посланието на участника преминава одобрение от администратор. Авторът ще получи съобщение на посочения от него имейл адрес и/или чрез фейсбук нотификация за статуса на неговото съобщение - одобрено или отхвърлено. Към всяко одобрено съобщение, което авторът ще може да вижда вече публикувано в сайта, на автора ще бъде предоставян референтен линк, който да изпрати на адресата, за когото е предназначено съобщението, чрез който линк получателят ще може да види съобщението, оставено за него в сайта.

Посетителите на сайта могат да участват и в томбола за спечелване на голямата награда: уикенд за двама в Еко-селище Омая. Единствено условие за участие в томбола за голямата награда е да имат одобрено от администратор и публикувано в сайта послание.
Правила за съдържанието, създадено от участник и авторски права върху това съдържание

Малки награди: дневен хидратиращ крем Avon Nutra Effects ще бъдат раздавани в ежедневна радио игра по радио ФМ + в периода 7 май - 25 май всеки работен ден, в продължение на 2 седмици, в “Ива от сутрин до обед” 8-12 ч. и “Шоуто на Калина” 12-16 ч. по Радио FM+, водещите ще споделят по 2 послания, публикувани на www.malkiteneshta.com. Имената на авторите на посланията, прочетени в ефира на радиото, ще бъдат публикувани в раздел “Победители” в сайта на Играта в срок до 24 часа. Също така печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез електронно съобщение на имейла, с който са се регистрирали в Играта и/или с Фейсбук съобщение, в случай че участникът е направил регистрацията си с Фейсбук профила си. За доставянето на наградата спечелилият участник ще трябва да предостави и адрес за доставка.

Включвайки се в Играта с оставяне на съобщение в сайта, участниците се включват и за участие в томболата за 1 голяма награда - уикенд за двама в Еко-селище Омая. Тегленето на печелившия ще се осъществи в присъствие на нотариус в срок от 5 работни дни след края на Играта. На спечелилия ще бъде предоставен ваучер, който ще бъде валиден до края на календарната 2015 година. Конкретните дати, на които участникът ще се възползва от подареното му посещение в Еко-селище Омая ще стане чрез самостоятелно договаряне от спечелилия с Еко-селището според наличието на свободни дати в календара на Омая. Отговорността на Организатора на Играта приключва до предоставянето на предплатения ваучер на спечелилия участник.

За да получи наградата си, спечелилият участник трябва да посочи данните си за доставка в отговор на имейл, който ще му бъде изпратен на имейла, с който той се е регистрирал за участие в Играта и/или като Фейсбук нотификация, в случай, че Участникът се е регистрирал в сайта със своя Фейсбук профил.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 30 работни дни от датата на посочване на актуален адрес от страна на печелившия. В случай, че при посещението на куриера на посочения от спечелилия участник адрес за доставка не бъде открит получателя, куриерът уведомява чрез съобщение за мястото и времето, през което наградата може да бъде потърсена в срок, не по-кратък от 15 работни дни. Ако и в този срок спечелилият не потърси своята награда, тя се счита за „непотърсена”, като в този случай се прилага правилото по следващата точка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара