Спечелете 10 Carroten BB крема и абонамент за списание “Glamour” всяка седмица

Краен срок - 12 юни 2015

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

1.Да приеме Facebook приложението на Carroten –  “ Знам какво ще направиш това лято”и да разреши достъп до основните си данни (име и имейл).

2. Да отговори на шестте въпроса от играта.

5. Да сподели участието си в играта “Знам какво ще направиш това лято” на стената си във Facebook.

6. Да се включи в томболата за седмичните награди от Carroten.

Три поредни седмици ще бъдат раздавани следните награди:

Всяка седмица на томболен принцип ще бъдат изтеглени 10 печеливши участници, които ще получат награда 1 бр. Carroten BB крем за лице.

Всяка седмица на томболен принцип ще бъде изтеглен един печеливш, който ще получи голяма награда – Едногодишен абонамент за списание “Glamour” .

В седмичната томбола за награди има право да участва всеки, който е споделил участието си в играта „Знам какво ще направиш това лято” на стената си във Facebook.

Всеки участник има право да спечели само една награда в рамките на играта.

Наградите не могат да бъдат заменяни с тяхната парична равностойност.

Тегленето на печелившите за седмичните награди ще се осъществява на томболен принцип в дните:

1-ва седмица: 29.05.2015г. - Петък
2-ра седмица: 05.06.2015г. - Петък
3-та седмица: 12.06.2015г. – Петък

Печелившите участници ще бъдат обявявани на Facebook страницата на Carroten в раздел „Печеливши“, в рамките на деня, в който се осъществява тегленето за предходната седмица.

Спечелилите награда участници ще бъдат уведомявани чрез електронно съобщение на e-mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. Всеки печеливш е необходимо да отговори на e-mail: carroten@sarantis.bg  в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Организаторът се задължава да достави наградата за своя сметка в рамките на 20 работни дни от получаването на потвърдителния email от печелившите с ясно посочени три имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара