Спечелете пътуване до Амстердам, 20 палатки, 120 барбекю комплекта и 400 комлекта Amstel Premium Pilsner

Краен срок - 20 юли 2015

Всеки участник трябва да свали мобилната апликация и да се регистрита с неговия е-мейл адрес, имена и телефон или да се регистрацията през уебсайтът на играта.

Играта се състои в изпълнението на предизвикателства, които са разделени в 3 категории – лесно, средно и трудно. Всяка категория се състои от 10 предизвикателства.

Участниците трябва да преминат успешно поне 2 предизвикателства от всяка категория, за да могат да отключат предизвикателствата от следващото ниво на трудност.

Участниците могат да приемат повече от едно предизвикателство от съответната категория на веднъж.

В срок до 2 седмици от момента на приемането на предизвикателството Участниците трябва да докажат, че са изпълнили приетото предизвикателство.

Предизвикателство се доказва с качване на снимка или видео и описание на преживяването в до 150 символа, с чекиране през мобилната апликация или други начини.

Участниците не могат да докажат изпълнението на едно и също предизвикателство повече от веднъж.

Всяко доказано изпълнение на предизвикателство от категория „лесно“ носи 100 точки, всяко от средна категория носи 200 точки, а всяко от трудна категория носи 300 точки.

Участникът печело допълнителни 25 точки, за всеки приятел, който покани по е-мейл чрез уебсайта и който е приел поканата.

Участникът може да получи допълнителни 500 точки, ако опише свое доказано изпълнени предизвикателство в 2000 символа на www.timewellspent.bg

При неуспешно доказване на предизвикателство в срок от 2 седмици от приемането на предизвикателството участникът губи 100 точки.

Всеки участник събрал 1500 до края на Играта участва в томбола за възможността да спечели: пътуване за двама до Амстердам. Пътуването включва два двупосочни самолетни билета с включени летищни такси, нощувки и закуски.

Всеки участник събрал 1500 точки участва в тобола за общо 20 палатки.

Всеки участник събрал 1000 точки участва в тобола за общо 120 барбекю комплекта.

Всеки участник събрал 500 точки участва в тобола за общо 400 комлекта от чаша и бутилка Amstel Premium Pilsner.

Печелившите в Играта се определят чрез томбола на случаен принцип от всички участници в Играта, изпълнили условията на Играта, в присъствието на нотариус.

Томболата се тегли в рамиките на 5 работни дни след приключване на играта.

Един участник в Играта не може да спечели повече от една награда.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в Страницата. В срок до пет работни дни след датата на обявяване на победителите за съответната седмица спечелилите участници ще получат съобщение на посочените от тях имейли. Необходимите данни за получаване на наградата са три имена, дата и година на раждане, телефон за връзка и точен адрес.

Спечелилите  ще получат наградите си чрез куриерска фирма на посочения от тях адрес най-късно до 4 седмици след уведомлението им от Организатора на Играта и след като той получи необходимите данни за извършване на доставката. Куриерските разходи са за сметка на Възложителя на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара