Спечелете 2 спа уикенда, 4 комплекта с продукти Avene на стойност 100 лв. и още 200 награди

Краен срок - 31 август 2015

За да участват в КАМПАНИЯТА, участниците трябва да регистрират за участие на специалния сайт и да потвърдят своята регистрация на посочения от тях имейл адрес, като отворят и кликнат на линка за валидиране на регистрацията, който ще получат на електронната си поща няколко минути след регистрация.

При потвърждаване на регистрацията си участниците автоматично ще получат 10 точки и ще разберат дали печелят една от инстантните награди.

В случай, че потребител печели инстантна награда, той ще получи покана да попълни своите данни за доставка на наградата.

В случай, че потребител не печели инстантна награда, той ще получи покана да увеличи броя на точките си, като завърши своя профил. Ако не желае да направи това на момента, участникът ще може да завърши профила си и по-късно през секцията „Моят профил“.

Всеки участник има възможност да печели допълнителни точки, като изпълнява дневни мисии, кани свои приятели за участие или регистрира касова бележка, удостоверяваща покупката на продукт от серията Avene Sun в рамките на 2015 г.

Всяка от дневните мисии носи между три (3) и пет (5) точки. Точният брой може да се види конкретно за всяка мисия на сайта www.avenesun.bg, секция „Как да спечеля?“

Всеки участник, който покани свой приятел да участва в КАМПАНИЯТА и той от своя страна се съгласи, като се регстрира и потвърди регистрацията си, получава допълнителни 2 точки за всеки поканен, регистрирал се и потвърдил участие своя приятел. За да се начислят точките, поканените приятели трябва да са се регистрирали за участие през персоналния линк на канещия ги потребител. Персоналният линк може да бъде видян в секцията „Моят профил“.

Всеки потребител може да спечели допълнително точки и като регистрира касов бон през секцията „Регистрирайте покупка“ на сайта www.avenesun.bg. Касовият бон трябва да е оригинал и да показва нееднозначно, че е за покупка на продукт от слънчевата серия на Avene в рамките на календарната 2015 г. Всеки регистриран валиден касов бон, одобрен от администратор, носи 50 точки. В рамките на КАМПАНИЯТА всеки участник може да регистрира не повече от 10 касови бона, отговарящи на условията посочени в чл. 5, ал. 8.

Наградите, които ще бъдат раздадени в КАМПАНИЯТА, са следните:

    123 бр. Дневни инстантни награди –  лятна чанта Avene, по една за всеки ден в рамките на КАМПАНИЯТА.
     36 бр. седмични награди – 18 седмици по 2 плажни кърпи Avene всяка седмица.
     4 бр. месечни награди – 4 месеца по 1 комплект продукти Avene на стойност 100 лв.
     2 големи награди – 2 уикенда за двама, изтеглени в края на КАМПАНИЯТА.

В дневните томболи за инстантните награди участва всеки потребител, който е направил и потвърдил регистрация на сайта www.avenesun.bg. С потвърждаване на своята регистрация, всеки потребител участва единствено в дневната томбола, валидна за деня на регистрацията му, и не може да участва в последващите дневни томболи за инстантни награди.

В седмичините томболи за награди участват всички потребители, които в рамките на текущата седмица са натрупали поне 25 точки. Всеки допълнителни 25 точки в рамките на една и съща календарна седмица носят допълнителен шанс за участие в седмичната томбола. Всеки потребител има право да участва във всяка седмична томбола само ако в рамките на съответните календарни седмици е натрупал поне 25 точки за всяка. Ако един потребител спечели седмична награда, той автоматично гуни право за участие в последващите седмични томболи, но може да участва в томболите за месечните и големите награди, ако отговаря на необходимите за това условия.

В месечните томболи за награди участват единствено потребители, които в рамките на конкретния календарен месец са регистрирали поне един касов бон според условията,. Участниците могат да увеличат шанса си за награда в месечната томбола, като за всеки 50 точки извън точките, дадени за регистриран и одобрен касов бон, получават един (1) допълнителен шанс за участие в томболата за месечна награда. Ако един потребител спечели месечна награда, той автоматично гуни право за участие в последващите месечни томболи, но може да участва в томболите за седмичните и големите награди, ако отговаря на необходимите за това условия.

В томболата за големите награди участват единствено потребители, които в рамките на цялата КАМПАНИЯ регистрират поне един одобрен според условията касов бон и съберат в допълнение още поне 50 точки. Всеки допълнителни 100 точки носят по един (1) допълнителен шанс за участие в томболата за големите награди. Ако един потребител спечели една от големите награди, той автоматично губи право за участие в томболата за втората голяма награда.

Дневните награди ще се печелят на случаен принцип през всеки ден в периода на КАМПАНИЯТА. Потребителят, който се регистрира и потвърди регистрацията си точно в или първи непосредствено след предварително зададения пешеливш момент, ще бъде уведомен веднага, че печели инстатна награда.

Седмичните награди ще се теглят всеки понеделник в рамките на периода на КАМПАНИЯТА. В томболата за седмични награди ще бъдат включени всички участници, които са отговорили на условията за това в рамките на предходната седмица.

Месечните награди ще се теглят както следва:
                Първа месечна награда: 01.06.2015 г. Участват всички потребители, които в периода 30.04.2015-31.05.2015 г. са изпълнили условията, описани в чл. 6, ал. 2, т. 3.
                Втора месечна награда: 01.07.2015 г. Участват всички потребители, които в периода 01.06.2015-30.06.2015 г. са изпълнили условията, описани в чл. 6, ал. 2, т. 3.
                Трета месечна награда: 01.08.2015 г. Участват всички потребители, които в периода 01.07.2015-31.07.2015 г. са изпълнили условията, описани в чл. 6, ал. 2, т. 3.
                Четвърта месечна награда: 31.08.2015 г. Участват всички потребители, които в периода 01.08.2015-30.08.2015 г. са изпълнили условията, описани в чл. 6, ал. 2, т. 3.
            Големите награди ще се теглят измежду всички потребители, които в рамките на КАМПАНИЯТА са изпълнили условията, описание в чл. 6, ал. 2, т. 4. Тегленето ще се състои на 31.08.2015 г.

Участници, които бъдат изтеглени като победители, ще трябва да предоставят своите данни, за да може ОРГАНИЗАТОРЪТ да се свърже с тях и да получат наградата си. Под „данни“ тук се разбира: име, фамилия, електронен адрес, пълен пощенски адрес, телефон за контакт. Тази информация ще бъде използвана, за да се валидират победителите в КАМПАНИЯТА. Името и фамилията на участниците са задължителни и трябва да съвпадат с данните по лична карта.

Наградите ще бъдат изпратени на предоставения от всеки печеливш адрес, с куриер, в рамките на 30 работни дни, считани от датата на спечелването на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара