Спечелете СПА уикенд във Велинград и две кутии NESTLÉ® FITNESS®

Краен срок - 11 юни 2015

В края на периода на лотариен принцип сред всички участвали, ще се изтегли голямата награда: СПА Уикенд за двама в България. Предвидени са и две утешителни награди: по една кутия от зърнен десерт NESTLÉ® FITNESS® с бисквитки и парченца бял шоколад и зърнен десерт NESTLÉ® MUSLI с шоколад и банан. Тегленето на печелившите ще се извърши на 01.06.2015, чрез специално разработен модул (софтуер). След изтеглянето на печелившите, екип на Нестле ще се свърже с тях за уточняване на имена и контактни данни, чрез които да получат наградите си.

В играта участват всички потребители, които отговарят на условията, влезли са в приложението "Каня те на барче!" и са посочили избора си на зърнен десерт поне веднъж. За участие в играта не се изисква специална регистрация, а само и единствено потребителят да осъществи вход със собственият профил в социалната мрежа Facebook. След успешен вход, Играта автоматично ще потвърди статуса на регистрацията и покаже персонализирана за съответният потребител страница.

Наградите се предоставят на участници, отговарящи на настоящите правила за участие в Играта лично в офиса на Нестле България, гр. София, бул. Европа 128, или чрез куриер.
Печелившият участник е длъжен да използва наградата- ваучер за СПА Уикенд за двама до 31.07.2015г включително.

За да получат наградите си, печелившите ще трябва да предоставят имената си, адрес за доставка на наградата и телефон за връзка.

Представител на организатора ще се свърже с всеки от печелившите на предоставения от тях телефон за контакти за уточняване на подробностите по предоставянето и използването на наградата в рамките на 3 (три) работни дни след обявяване на печелившите участници.

След обявяване на печелившите участници и връзка с тях, те получават наградите Ваучер за СПА Уикенд за двама и продукти от зърнени десерти NESTLÉ® в максимален срок от 10 работни дни.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара