Спечелете семейна почивка в Широка лъка и 24 бутилки Пещерска отлежала

Краен срок - 25 май 2015

За да се включи участник в Играта, той трябва да качи в приложението свое селфи или снимка с негово участие от любимо място в България, да напише кое е това място и защо му е любимо. Снимки, които не отговарят на изискванията на Играта или нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от играта без предупреждение и не участват в томболата за награди. При изтриване, потребителят ще бъде уведомяван на email адреса, който е зададен във Facebook профила му.

Всеки ден от 13.05 до 26.05, чрез жребий на случаен принцип, ще се изтегля името на един участник, регистриран за участие между 00:00 и 23:59 часа на предходния ден, който печели бутилка Пещерска Отлежала. Имената на спечелилите ще се обявяват в секция Спечелили.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 25.05.2015 г.), чрез жребий на случаен принцип се изтеглят имената на още 10 участници, които печелят по една бутилка Пещерска Отлежала и 1 участник, който печели голямата награда – семейна почивка в хотел Широка лъка. Имената на спечелилите ще се обявят в секция Спечелили на 27.05.2015 г.

Освен в приложението, всички спечелили ще бъдат известени лично и на email адреса, който е зададен във Facebook профила им.

Наградният фонд за целия период на Играта включва:

    1 семейна почивка в хотел Широка лъка, включваща 2 нощувки с 2 закуски и 2 вечери
    24 бутилки Пещерска Отлежала

Предметните награди ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 45 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

Наградата Семейна почивка може да бъде използвана в рамките на един месец след обявяване на победителите, на предварително уговорени със спечелилия участник дати.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара