Спечелете екскурзия във Венеция, 7 комплекта от Max Factor, парфюми Mexx Ice Touch Man и Christina Aguilera Woman

Краен срок - 31 май 2015

В играта може да участва всеки, закупил комбинация от парфюм от марките Mexx, Christina Aguilera, Naomi Campbell, James Bond, Betty Barclay, Gabriela Sabatini и продукт за грим от Max Factor на обща минимална стойност 25лв.

За да се включи в играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

А) Да хареса Facebook страницата на Лили Дрогерие;
Б) Да свали/приеме Приложението;
В) Да въведе номер от касовата бележка, с която е пазарувал в Лили Дрогерие;
Г) Да качи в приложението артистична и атрактивна снимка на грим-продукт от Max Factor и аромат от една от марките: Mexx, Christina Aguilera, Gabriela Sabatini, James Bond, Naomi Campbell, Betty Barclay.

С участието си в наградната игра и коректно предоставена лична информация в нея, участниците ще имат възможността да спечелят общо 13 награди, предоставени от Лили Дрогерие.

А) 7 (седем)  награди (поощрителни награди): комплект от Max Factor (фон дьо тен + спирала);

Б) 5 (пет) награди аромат (поощрителни награди): 2 бр. Mexx Ice Touch Man EDT 50мл  и 3 бр. Christina Aguilera Woman EDP 50мл;

В) 1 (една) награда, наричана за краткост Голяма награда – екскурзия във Венеция за двама.

Поощрителни награди ще спечелят 12 от най-споделяните или харесвани снимки от феновете на Лили Дрогерие. Имената на  печелившите ще се определят от представители на Лили Дрогерие и Еверет София на 04.06.2015 г. Печелившите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Лили Дрогерие.

Голямата награда ще бъде спечелена на лотариен принцип измежду всички участвали в играта. Печелившият ще бъде обявен на Facebook страницата на Лили Дрогерие на 04.06.2015 г.

Всички печеливши ще бъдат уведомени за спечелените награди чрез електронно съобщение на email адреса, подаден в регистрационната форма.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара