Спечелете страхотен чисто нов Ford Mondeo

Краен срок - 5 юни 2015

За целите на настоящата Организаторът дава възможност на един от потребителите на olx.bg да спечели автомобил "Форд Мондео" чрез участието си в настоящата кампания, при положение, че е спазил всички условия, поставени в настоящия правилник.

Всички потребители на OLX, публикували три обяви от мобилното приложение в пероида на кампанията ще бъдат включени автоматично като участници в кампанията. В случай, че някой не желае да участва в нея, той следва да уведоми Организатора за това писмено чрез електронната форма за контакт на платформата като посочи имейла си, чрез който публикува обяви в платформата.

Наградата, която ще спечели някой от участниците в кампанията е неупотребяван автомобил"Форд Мондео" (Ford Mondeo), червен на цвят, базов модел на оборудване (бензин - 1,5 ЕcoBoost, 160 к.с.).

Печелившият потребител няма право да иска да замени наградата с друга подобна или да получи паричната й равностойност. Организаторът има право да предостави подобен автомобил вместо първоначално предвидения.

Всеки участник следва да има инсталирано на своя смартфон мобилното. Това той може да направи и след началото на кампанията.

Всеки участник следва да качи поне три обяви за продажаба на свои вещи през мобилното приложение в периода на кампанията.

Изтеглянето на мобилното приложение и публикуването на обяви с цел участие в кампанията е безплатно. Участието в кампанията не изисква и не е обвързано по никакъв начин с ползването на каквато и да е платена услуга, предоставяна от Организатора.

Всяка от тези три обяви трябва да е придружена от поне 2 снимки на продаваната вещ, направени лично от участника. Тези снимки съответният участник трябва да направи с телефона си и да ги качи през мобилното приложение на olx.bg.

Обявите трябва да са активни и да отговарят на всички изисквания на общите условия за ползване на olx.bg

Oбявите трябва да бъдат публикувани поне с една, отговаряща на условията на платформата снимка. Обяви без снимки не участват в конкурса.

Чрез обявите следва да се предлагат реално съществуващи вещи, които съответният участник желае да продаде чрез платформата olx.bg.

Всички обяви, публикувани с цел участие в кампанията, ще бъдат преглеждани от служители на организатора. Те ще премахват обяви, които не отговорят на общите условия за ползване на olx.bg (споразумението с потребителите), публикувани на OLX. Напомняме на участниците в кампанията, че съгласно общите условия Организаторът има право да премахва обяви от платформата по свое усмотрение без да се обосновава за това пред потребителите си и това негово право няма да бъде отменяно за целите на настоящата кампания. Никой потребител няма право да оспорва премахването на дадена обява независимо дали е наясно каква е причината за това и дали е съгласен с нея.

Определянето на печеливш ще става чрез софтуер за рандомизиране на числа. На случаен принцип ще бъде изтеглен един печеливш и пет резерви. Тегленето ще се извърши пред нотариус в рамките на 10 работни дни след приключването на кампанията.

Организаторът ще се свърже с печеливишия по мейл, с молба да потвърди желанието си да получи наградата и да предостави личните си данни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара