Спечелете награди от Утреландия

Краен срок - 21 май 2015

Всеки участник, отговарящ на условията за участие трябва да даде верен отговор на зададените три въпроса в хода на играта, след което да се регистрира успешно за участие в томболата за награди от филма

Участникът може да се регистрира еднократно за целия период на играта

С даването на отговори на зададените въпроси и регистрацията във Vbox7 се приема, че участникът е приел безусловно настоящите Общи условия и Правила, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя данните си при регистрацията.

Регистрацията и участието в Играта са безплатни и не са обвързани с покупка.

Награди - наградите са както следва:

    10 двойни билета за филма УТРЕЛАНДИЯ;
    10 бр. оригинални значки от филма УТРЕЛАНДИЯ;

Наградите се раздават като комплект „двоен билет за филма УТРЕЛАНДИЯ за прожекция по избор в кино от веригите СИНЕМА СИТИ или АРЕНА и оригинална значка от филма“. Ако победителят е избрал прожекция в кино от веригата СИНЕМА СИТИ, то той ще получи на касата на киното двойния си билет, както и предметната награда. Ако е избрал кино от веригата Арена, то победителят ще трябва да избере офис на ТИП ТОП КУРИЕР в града, в който живее, от който да получи наградата си. Ако в населеното място няма офис на ТИП ТОП КУРИЕР Организаторите ще уточнят допълнително с победителя как може да получи предметната си награда.

Печелившите Участници ще бъдат избрани чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници, и техните имена ще бъдат обявени на 25 май.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара