Спечелете Smart часовник, 30 selfi стика и 70 магнитни снимки от Johnnie Walker

Краен срок - 4 юни 2015

Приложението „Днес е денят“ на Johnnie Walker цели да вдъхнови и мотивира участниците да направят важна за тях самите промяна в своето ежедневие като споделят в Приложението нещо специално или значимо за техния личен прогрес за даден ден. Участникът илюстрира това като избере снимка от Галерията качени в Приложението и добави текст в определеното за това поле. Под написаното послание, Участника вписва и своите имена.

След създаването на своето послание чрез текст върху избраната снимка, всеки от потребителите може да го сподели във Facebook и публикува в профила си. С това действие потребителят придобива правото да участва в теглене на награди. Всеки участник, споделил снимката и текста, създаден в приложението може да участва в жребия за награди.

В приложението измежду участниците ще бъдат раздадени на случаен принцип една голяма награда, 70 средни и 30 малки награди.

Участието в Играта не е обвързано с покупка. Играта е отворена за всички дееспособни физически лица, които живеят на територията на Република България и са на възраст 18 или повече години.

Участниците, които желаят да участват в жребия за спечелването на наградите трябва да споделят своето послание в социалната мрежа Facebook поне един път.

Участниците имат право да създават неограничен брой послания в приложението, както и да споделят и харесват своите послания, както и тези на други участници. Всяко следващо споделяне от страна на участника е доброволен акт, който не повлиява на шанса му за спечелване на награда.

Текстът, който участниците могат да въведат в приложението е до 45 символа.

Жребият за изтеглянето на печелившите ще се проведе на 10.06.2015г. в присъствието на нотариус.

Наградите на разположение в приложението са следните:

Голяма награда: Елегантен Smart Часовник

Иновативно предложение, което ще ви служи не само като ежедневен помощник, но и като чудесен аксесоар. Свързването със смартфона ви ще става бързо и лесно, благодарение на Bluetooth или NFC. С този SmartWatch 2, може да четете съобщения, да следите времето, както и да бъдете в течение със събитията в социалните мрежи.

Втора наградa: Selfie стик – 30бр.

Selfie стикът помага да правите снимки и видеа от изцяло нова перспектива и да създадете великолепни кадри. Телескопичната пръчка има здрав захват, подходящ за почти всички смартфони и фотоапарати.

Малки награди: Магнитна снимка – 70бр.

Уникална персонализирана магнитна снимка с твоето послание, която можеш да поставиш на всяка метална повърхност в къщи или в офиса. Вдъхнови се за следващата стъпка.

Изтеглените Печеливши на средните и малките награди ще бъдат обявени на страницата на Johnnie Walker във Facebook и ще бъдат уведомени по имейл (на имейл адреса, с който са регистрирани във Facebook) в рамките на една седмица с молба за изпращане на точен адрес за доставка в рамките на две седмици. Няма да се води никаква друга кореспонденция. Организаторът не носи отговорност за закъсняла или неуспешна имейл комуникация.

Изтегленият Печеливш на голямата награда ще бъде обявен на Facebook страницата на Johnnie Walker след тегленето. Освен него ще бъдат изтеглени още двама участници - резерви, които по реда на изтеглянето си евентуално може да заместят първия печеливш, в случай че поради някаква причина той не може да получи наградата си. Голямата награда е персонална и не може да се преотстъпва или продава. Печелившият ще бъде известен по имейл и телефон. В срок до 7 (седем) дни от уведомяването Печелившият трябва да предостави необходимата информация за получаването на наградата и да потвърди, че я приема.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара