Създайте своя собствена мелодия и спечелете приключения за двама и много награди от Durex

Краен срок - 25 юни 2015

Участващи търговски марки и опаковки: Всички продукти на Durex участват в промоцията Durex TUNE IN

В промоцията могат да бъдат спечелени малки и големи награди:
- малки награди - 40 комплекта Durex, като всеки от комплектите включва следните продукти: опаковка от 10 бр. Real Feel, опаквка от 10 бр. Mutual Pleasure, опаковка от 12 бр. Taste Me, Play Warming 50 мл лубрикант, Play Chеrry 50 мл лубрикант и масажен гел Алое Вера 2 в 1. Ще бъдат раздадени по 5 Durex комплекта седмично (съдържащи всички описани в предходното изречение продукти).

- големи награди - 10 двойни билета за фестивала EXIT

За да участвате за спечелването на голяма награда, трябва да направите следното:

1 Да закупите продукти Durex на стойност над 8 лв. с ДДС
2 Регистрирайте номера на касовия бон на:
(a) сайта на играта, като преди това приемете приложението Durex TUNE IN и попълните правилно регистрационната форма в приложението
или
(b) или изпратете SMS на кратък номер 19353 (цена на един SMS е 0.30 лв. за абонати на Мтел и Виваком , и 0.29 лв. за абонати на Теленор). С изпращане на SMS потвърждавате, че приемате настоящите Правила.

3 Запазете регистрираната касова бележка, с която в случай че спечелите, ще удостоверите направената покупка.

За спечелване на малка награда, трябва да направите следното:

1 Да приемете приложението и да създадете своя мелодия в приложението Durex TUNE IN по указания в приложението начин

2 Вашата мелодия трябва да попадне в първите 50 мелодии с най-много гласове, получени от посетителите на фейсбук страницата на Durex в съответната седмица, за да участвате е томбола за малка награда

3 ТОП 5 мелодиите на промоцията ще включват петте мелодии с най-много гласове през целия период на промоцията.. Мелодиите в ТОП 5 ще бъдат пуснати на фестивала EXIT. Приемайки настоящите правила, вие се съгласявате, приемате и потвърждавате, че всички права на интелектуална собственост по отношение на мелодията, създадена във фейсбук апликацията на Durex TUNE IN на фейсбук страницата на Durex автоматично преминават в собственост на Организатора.

За избягване на неясноти, не се изисква закупуване на който и да е продукт Durex за участие в промоцията, в частта й за спечелване на малките награди.

В Промоцията могат да бъдат спечелени следните награди:

Големи награди: 10 двойни билета за фестивала EXIT
Една голяма награда включва 1 двоен билет за фестивала EXIT в периода 9-12 юли, осигурен автобусен транспорт за двама посока София – Нови Сад – Сафия, достъп до Exit къмпинга за двама и двуместна палатка (модел Easy Camp® Antic Pixel) за периода на фестивала от 9-ти до 12-ти юли. За избягване на неясноти, наградата не включва разходи, свързани с престоя на печелившите в Сърбия, освен посочените в по-горе в настоящата точка 13.1. Следователно всякакви допълнителни разходи, свързани с престоя на печелившите в Сърбия по време на фестивала са за сметка на спечелилите участници.

Малки награди: 40 комплекта Durex, като всеки от комплектите включва следните продукти: опаковка от 10 бр. Real Feel, опаквка от 10 бр. Mutual Pleasure, опаковка от 12 бр. Taste Me, Play Warming 50 мл лубрикант, Play Chеrry 50 мл лубрикант и масажен гел Алое Вера 2 в 1. Ще бъдат раздадени по 5 Durex комплекта седмично (съдържащи всички описани в предходното изречение продукти), които ще се теглят чрез сайта random.org. Малките награди ще се доставят по куриер до адреса, посочен от съответния печеливш.

Всеки участник може да участва с повече от един регистриран номер на касова бележка за големите награди. За избягване на неясноти, един участник може да спечели само една голяма награда.

С една регистрация един номер на касова бележка може да бъде регистриран само веднъж..

На 26 юни 2015 г. ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус десетимата печеливши на големите награди. Те ще бъдат уведомени по телефона и/ или чрез e-mail, с информация как да получат своята награда. Начинът за получаване на наградата може да включва вземането й от специално указано място, в който случай съответните
разходи по получаване на наградите ще бъдат за сметка на съответния печеливш Участник.
Победителите в Промоцията са длъжни да предоставят:
* регистрираната касова бележка като доказателство за печалбата, както и да докажат, че са с постоянно местожителство в България (съгласно изискванията на член 19 по-долу) при получаване на наградата,
* техни лични данни: три имена, дата на раждане, номер на ЛК, които се изискват за процедурата по получаване на наградата, след като бъдат уведомени, че са сред печелившите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара