Спечелете комплект луксозна козметика Kempinski The Spa

Краен срок - 29 май 2015

Искате ли да спечелите един от 10-те комплекта луксозна козметика от собствения козметичен бранд на Kempinski The Spa на старта на летния сезон в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско на 1 ЮНИ? Лесно е!

1. Прочетете текста.

2. Отговорете на въпросите в коментар под тази статия.

3. Споделете тази публикация публично на вашата Фейсбук страница.

Готово!

На 1 юни 10 от участвалите ще спечелят чрез жребий подаръчен сет ексклузивна козметика „Blaise Mautin”, предоставена от Kempinski The Spa.

Kempinski The Spa е луксозната СПА-концепция, която е неотменна част от хотелите с бранда „Кемпински” по цял свят. Създадена през 1897 г., веригата „Кемпински е най-старата европейска група луксозни хотели.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, признат от TripAdvisor и World Travel Awards за най-луксозния български хотел и Spa, предлага възможно най-добрия избор за лятнa пoчивка – в условия на разкош и тотален релакс.

Ако търсите вътрешна хармония и баланс, оставете се на опитните терапевти от Kempinski The Spa да ви водят в това вълнуващо пътуване към себе си.

В уелнес центъра на 5-звездния алпийски красавец в Банско ще намерите терапии, вдъхновени от смяната на сезоните. Те възстановяват естественото равновесие на организма, опирайки се на мъдростта и лечебните свойства на природата. Според философията на Kempinski The Spa, всички ние сме уникални – както и нашите индивидуални нужди. В Kempinski The Spa ще разберат какъв е „вътрешният ви сезон” и ще ви препоръчат най-подходящата процедура.

При терапиите се ползват продукти от естествени съставки (елементи на пролетта, лятото, есента и зимата) и релаксиращи техники. В Kempinski The Spa единствено в България използват за процедурите за лице и тяло елитната бутикова козметика на St. Barth.Терапиите с Thalgo козметика също са запазена марка на СПА-центъра на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, а сезонните масажи се извършват само с натурални масла от линията на Elemental Herbology.

Сред ексклузивните летни СПА предложения този сезон са Thalgo терапията за сияещо лице, озаряващата погледа Thalgo маска за очи, балансиращият масаж „Летен полъх” с алое вера, краставица и охладени камъни на лицето и тялото. В специалния летен „Перлен пилинг”, който ще подготви кожата ви за жадуваните срещи със слънцето, кокосът е ключова съставка и се комбинира с освежаващ гел от алое вера.

И още нещо ексклузивно – само в Кempinski The Spa гостите могат да опитат уникалната AlphaSphere – мултисензорно преживяване от звук, светлина, топлина и движение, разработена от известния европейски дизайнер Арти Ша за наслада на сетивата. Създаденият под формата на лодка AlphaSphere отпуска чрез вибрация и нежна топлина, възстановявайки естествения ви биоритъм само за 23 минути.

Със своите 1200 метра квадратна площ СПА-центърът на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е един от най-големите в региона. Гостите могат да се насладят на внушителната гледка към Пирин от външните и вътрешни басейни и джакузита. На тяхно разположение са също Финландска и Био сауна, Хамам и Арома парна баня, както и уникална по рода си Снежна стая. Вътрешният басейн е с впечатляващите 20 м дължина, 8 м ширина и дълбочина. Размерите му го правят идеалното място за плуване и релакс.

Отговорете на въпросите и се включетe в играта сега (възможно е да има повече от един верен отговор):

1. От какво е вдъхновена философията на Kempinski The Spa?

A    Аюрведа
Б    4-те годишни времена
В    Ароматерапия

2. Kои са ексклузивните предложения от Кемпински The Spa това лято?

A    Летен перлен пилинг
Б    Балансиращ масаж „Летен Полъх”
В    Тhalgo терапия за сияещо лице

3. Благодарение на какво можете да възстановите естествения си биоритъм за 23 минути единствено в Kempinski The Spa в Банско?

А   Био сауна
Б   Снежна стая
В   Алфасфера

Може да участвате в играта до 12 часа на обяд на 29 май, петък. Ще обявим печелившите на сайта на 1 юни сутринта (понеделник).

Не забравяйте да споделите тази статия на Фейсбук страницата си!


Участвай в КОНКУРСА

4 Коментари

 1. 1.Б-4 те годишни времена
  2.Б-Балансиращ масаж ''Летен полъх''
  3.Б-Снежна стая

  ОтговорИзтриване
 2. Shirin Solak-Djebedji14 май 2015 г. в 14:27

  1.Б-4 те годишни времена
  2.Б-Балансиращ масаж ''Летен полъх''
  3.Б-Снежна стая

  ОтговорИзтриване
 3. 1.Б-4 те годишни времена
  2.Б-Балансиращ масаж ''Летен полъх''
  3.Б-Снежна стая

  ОтговорИзтриване
 4. 1- Б-4-те годишни времена;
  2- И трите отговора са верни;
  3- В- Алфасфера /AlphaSphere/

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара