Спечелете LG NP7550 MusicFlow портативна тонколона с Bluetooth

Краен срок - 1 юни 2015

Харесвате ли безжични решения? Тогава новата LG преносима тонколона с Bluetooth е точно за вас! Тази малка и лека тонколинка се откроява с това, че е изключително богата на функционалности.

Сега може да лесно да стане ваша собственост, нужни са ви само правилни отговори на 1 или повече от нашите въпроси тази седмица. Колкото повече правилни отговори, толкова по-голям е шанса да я спечелите.

Всеки правилен отговор ви носи участие. Следващия понеделник сутрин ще разберете кой щастливец ще спечели LG NP7550 Music Flow. Нека музиката ви обгърне!

По време на играта участниците трябва да отговорят правилно на поне единвъпрос от 5-те, които ще бъдат зададени в рамките на седмица. Всеки ден щебъдат задавани по 1 въпрос и по един отговор на предишния въпрос (общо 5) – 5въпроса, 5 правилни отговора. За да вземат участие в играта, съгласно настоящияправилник, участниците трябва да отговорят на минимум 1 въпрос, по този начинда участват в лотарията за спечелване на голямата награда в началото на другатаседмица (01.06.2015г.). 

Играчите могат да вземат участие в играта само веднъж на пост (въпрос) –общо брой участия - 5.

Предметни печалби: LG NP7550 MusicFlow портативна тонколона с Bluetooth и вградена батерия

Печелившият се избира в присъствието на нотариус и членове наорганизаторите.

В краят на играта, сред отговорилите правилно на поне 1 от 5-те въпроса, щебъде изтеглен 1 печеливш.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара