Спечели едноседмичен круиз с Toy Town и кукли Winx

Краен срок - 14 юни 2015

Купете кукла WinX, попълнете регистрационната форма, която можете да намерите в магазините или на интернет страницата на играта, и я изпратете заедно с касовата бележка и баркод информацията от кутията на куклата.

Участвайте в томбола за голямата награда – едноседмичен КРУИЗ ЗА ЧЕТИРИЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО с организирани игри, танци и други WinX забавления и изненади!
Участвай в КОНКУРСА
Право на участие имат всички юридически и физически лица, които закупят един от продуктите включени в условието за участие – кукла Уинкс с промоционален стикер „ПРОДУКТ В КАМПАНИЯ”.

Покупката може да се направи както от партньорски магазин, така и от онлайн магазина www.eontoys.com.

Наградата ще бъде изтеглена на 18 юни 2015 г. в присъствие на трима свидетели.

Служителите на Организатора ще се свържат лично с родителите на печелившото дете.

Въпреки че само едно име ще бъде изтеглено на 18 юни, наградата важи за четирима човека. Наградата може да се оползотвори с родителите, както и с още едно допълнително дете, като това може да е братче, сестриче или приятелче на детето, чието име ще бъде изтеглено.

Круизът е с маршрут: Италия, Гърция, Турция и Хърватия и ще се осъществи през месец септември 2015 г.

Продължителността на круиза е една седмица (седем нощувки на кораба).

Храната на кораба е включена в подсигурения от Организаторите награден пакет.

ЕОН Тойс подсигурява самолетните билети до Венеция, откъдето стартира и завършва круиза. След изтегляне на печелившо име и предоставяне на паспортни данни на пътуващите, Организаторът ще закупи билетите до Италия, като часът и датата на заминаване зависят от наличните през юни самолетни билети.

ЕОН Тойс подсигурява нощувките във Венеция преди началото и след края на круиза в случай, че полетът София – Италия – София изисква допълнително настаняване.

Лайнерът разполага със специално Уинкс оборудване като през цялата седмица, в която се пътува има организирани различни забавни Уинкс развлечения за децата:
a. Уроци по танци;
b. Модно шоу;
c. Уинкс аниматори на борда;
d. Специално Уинкс шоу;
e. Уинкс подаръци за децата;
f. Фотосесии с любимите феи;
g. ...И много други прекрасни изненади.

Post a Comment

По-нова По-стара