Спечелете велосипед, фотоапарат или комплект велоаксесоари

Краен срок - 29 юни 2015

Участвайки в настоящия Конкурс, Вие имате право да участвате за спечелването на:

Една от (3) трите награди за снимките, събрали най-много гласове:

-  любителски велосипед и 10 (десет) плаката с с изображение на наградената снимка, името на спечелилия и знаците на Конкурса;

-  любителски фотоапарат и 10 (десет) плаката с с изображение на наградената снимка, името на спечелилия и знаците на Конкурса;

-  комплект велоаксесоари (предни и задни сигнални светлини, звънец) и 10 (десет) плаката с изображение на наградената снимка, името на спечелилия и знаците на Конкурса;

Една от двадесет (20) Грамоти за участие в Конкурса с изображение на наградената снимка, името на спечелилия и знаците на Конкурса.

 За да участвате в Конкурса, трябва да:
-да попълните коректно регистрационната форма;
-да прикачите своята снимка (в оригинална, нередактирана резолюция) в сайта.

След като попълните регистрационната форма, в която се изисква лична Ваша информация: име, възраст, валиден e-mail адрес, може да участвате в класацията за спечелване на наградите. Вашето име може да бъде публикувано в секция „Победители“ на приложението, при което имате право да получите своята награда след като попълните и изпратите формата Адрес за нейната доставка.

Награда печелят тези снимки, които съберат най-много “гласове “харесвам”

На 01.07.2015 ще бъдат обявени резултатите за спечелване на наградите, посочена в т. 4. В класацията ще участват всички, които са спазили механизма на Конкурса, описан в т.5 по- горе.

Наградите ще бъде изпратена на спечелилия участник, определен по реда на т. 6.1, в 30-дневен срок от обявяването съгласно т. 7.1 по-долу и след официално потвърждение от страна на печелившия по e-mail.

Едно лице има право да придобие награда в случай, че името и възрастта, предоставени при регистрацията му за участие, съгласно т. 5.6. по-горе, съвпадат с първото името и датата на раждане, посочени в представената от него лична карта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара