Спечелете пет почивки на българското черноморие

Краен срок - 30 юни 2015

За да участвате в тегленето за специалните награди е необходимо да посетите сайта на организатора и да се запишете за инфо бюлетин.

На 01.07.2015г. на случаен принцип от всички участници ще бъдат изтеглени петима късметлии, които ще се насладят на двудневна почивка за двама в един от курортните комплекси от групата на Пи Ел Ейч Инвест ООД.

Курортни комплекси:

1) Галерия, гр. Обзор
2) Вила Алегра, гр. Каварна
3) Сплендид, к.к. Св. Св. Константин и Елена
4) Сирена, гр. Бяла, област Варна
5) Съни Резиденс, к.к. Слънчев Бряг

Наградата включва:

- Две нощувки за двама в комплекса, за който е изтеглен участника;

- Ползването на външен басейн, чадър и шезлонг.

Печелившите ще бъдат избирани на случаен принцип след приключване на периода на играта. Тегленето на петимата участници, които ще се насладят на двудневна ваканция за двама в един от комплексите, изброени по-горе, ще се извърши на 01.07.2015г. в присъствието на нотариус.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на 02.07.2015г. на Facebook страницата на Организатора. Организаторът поемаангажимента да се свърже с тях и по имейл, за се уточнятподробностите, свързани с използването на наградата.

В случай, че печеливш участник не потърси наградата си т.е. не се свърже с Организатора в период от 2 седмици след обяваването на печелившите (до 15.07.2015г., включително), Организаторът запазва правото си да предостави наградата на друг участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара