Спечелете 4 ваучера по 40 лв. от Deichmann

Краен срок - 24 май 2015

Всеки участник преминава през три стъпки в играта.

Стъпка 1: Отговори на въпросите – Всеки участник има правото да отговори на десет въпроса свързани с различни житейстки ситуации. На всеки въпрос съответсват четири отговора под формата на снимки представящи по един модел обуки от пролетно-лятната колеция на марката Deichmann.

Стъпка 2: Разбери твоят типаж – В зависимост от посочените отговори на 10-те върпоса съответсва резултат разкриващ  типажа личност.

Стъпка 3: Регистрационна форма – Всеки участник има правото да попълни регистрационна форма, която му дава правото да участва в томбола за спечелването на Наградата – ваучер за покупка от магазините на Deichmann на стойност 40 лв.

Целта на Играта е популяризиране пролетно-лятната колекция обувки на марката Deichmann.

За да участва в Играта всеки Участник, трябва да предостави своите Име, Фамилия, валидна Електронна поща (e-mail).

В тегленето на наградите има право да участват всички Участници, правилно попълнили регистрационната форма за участие в Играта

(а) Наградите са 4 броя ваучери за покупка осигурени от Deichmann, като всеки печеливш ще получи по 1 брой ваучер

Тегленето на печелившите ще бъде на 25.05.2015 г.

На място в магазин на Deichmann можете да изберете модел в рамките на стойността на ваучера (40 лв.) или да доплатите, ако си харесате по-скъп модел или друг продукт, предлаган в магазините на веригата.

* Ваучерът се разменя само срещу продукти в магазините Deichmann и не може да бъде осребряван.

Печелившите Участници ще бъдат избрани чрез жребий на случаен принцип от базата данни, в който ще бъдат включени всички Участници от началото на играта до деня на тегленето.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара