Спечели 30 000 награди от Tuborg - билети за концерти, колонки, слушалки, часовници и още много

Краен срок - 30 юни 2015

Спечели 30 000 награди

Купи бутилка 0,33l, 0,5l или 1l от лимитираната серия TUBORG COLOR EDITION, изпрати кода под капачката с SMS на номер 1780 (Цена на SMS 0.29 лв с ДДС за абонати на Теленор и 0.30 лв с ДДС за абонати на Мтел и Виваком) или тук Регистрирай 5 кода и избери за коя от големите награди искаш да играеш.

Ако не спечелиш имаш шанса да получиш една от по-малките други награди, които включват:

12 900 СТЕКА КЕНОВЕ TUBORG
7 000 СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА
4 000 ХАВЛИЕНИ КЪРПИ
3 500 ТЕНИСКИ

В Промоцията участват всички продукти с търговска марка „TUBORG” с промо капачка "Color of FUN inspired by YOU", а именно бира в бутилка от 0,500 мл, бутилка 0,330 мл.и бутилка 1л.,обозначени с рекламен гърлен етикет и промо код отпечатан под капачката.

Промоцията е обвързана с покупка на промоционален / ни продукт/и.

За периода на промоцията ще бъдат раздадени следните награди:</p>

Големи награди:
- 1 000 бр.- Philips слушалки;
- 500 бр. - Билети за концерти, подкрепяни от Tuborg, организирани между месец 01.04 2015 и 31.12.2015
- 500 бр.- JBL тонколонки;
- 500 бр. - Ваучери за House of Puzzle;
- 100 бр. - Smart часовници - с марка Samsung

Други награди:
- 7 000 бр. - Слънчеви очила Tuborg;
- 3500 бр. - Тениски Tuborg;
- 12 900 бр. - кенове Tuborg;
- 4 000 бр. - Хавлиени кърпи Tuborg.

Всеки участник трябва да регистрира 5 кода от бутилка (независимо от цвета на капачката) (от един и същ мобилен номер и/или регистрирани през интернет), за да участва за спечелването на избраната от него награда. За да участва за друга награда участникът трябва да регистрира нови 5 кода. Участниците в промоцията участват в ежедневното теглене за една от големите награди.

Тегленето на големите награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията.

Тегленето на другите наградите ще се състои всеки ден измежду всички участници, регистрирали успешно промокодове от продукти, участващи в промоцията, които участници не са спечелили голяма награда, като самото изтегляне ще се извършва чрез специално разработен за нуждите на промоцията софтуер, на случаен принцип измежду участниците, регистрирали успешно промокодове.

Уникалният идентификатор за регистрация е мобилният номер на всеки участник. Участникът трябва да изпраща кодове чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или да регистрира всеки код, въвеждайки същия мобилен номер.

Право на участие има всеки потребител, който отговаря на условията на настоящия раздел и е закупил някой от продуктите на TUBORG, участващи в настоящата Промоция и описани по-горе. Всеки участник, има право на следващо участие, когато последващо е направил повторна покупка.

При регистриране на всеки код, участниците биват уведомени веднага за статуса на тяхната регистрация в зависимост от типа регистрация чрез SMS или чрез съобщение на екрана.

Всички печеливши Кодове от участие, се изключват от последващите тегления на награди. Всеки ден, автоматично след изтегляне на печелившите за деня Кодове за участие, телефоните на спечелилите участници /със заличени последните три цифри/, ще бъдат публикувани на интернет страницата на промоцията.

В петдневен срок от получаване на SMS (за регистриралите код на 30.06.2015 г. този срок се удължава до 04.07.2015) от Организатора за спечелена награда, печелившият участник следва да се обади на телефони 024191220, 0898150520 (на цена в зависимост от тарифния план на абоната) в от понеделник до неделя от 09.00 часа до 21.00 часа. Участникът следва да посочи трите си имена, телефонен номер, валиден домашен адрес или адрес по месторабота за получаване на наградата чрез куриер. Участникът може да посочи и трето лице- получател, надлежно оправомощено от него.

Разходите по доставката на наградите са за сметка на Организатора. </p>

Печелившите участници получават наградите си само след предаване на печелившите капачки с промокодове отпечатани под капачката на бутилката бира „Tuborg" от серията "Color of FUN inspired by YOU".

Наградите ще бъдат изпратени на печелившите участници в срок от 50 дни след подаването на данни за доставка освен ако има забава по независещи от Организатора обстоятелства.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара