Спечели уикенд за двама с гледка към р. Дунав

Краен срок - 30 април 2015

Здравейте, приятели на Топ Новини! Поради огромния интерес към проведената ни през месец март игра, решихме да ви изненадаме с нова, в която може да спечелите УИКЕНД ЗА ДВАМА В ЧЕТИРИЗВЕЗДНИЯ ГРАНД ХОТЕЛ „РИГА” на брега на река Дунав в Русе.

От 06 април до 30 април 2015 г. участвайте в играта ни „Харесай, сподели и спечели”.

За да се включите в играта, е необходимо да изпълните следните условия:

- Харесайте фейсбук страницата на Топ Новини Бургас

- Споделете публично поста

- Оставете коментар под този пост

*В играта могат да участват всички, изпълнили и трите посочени условия, независимо дали са настоящи или нови приятели, харесали фейсбук страницата на Топ Новини Бургас.

*Печелившият ще бъде изтеглен на лотариен принцип на 04.05.2015 г. Името на победителя ще бъде обявено във фейсбук страницата на Топ Новини Бургас. В тридневен срок печелившият трябва да се свърже с екипа на Топ Новини: reklama@topnovini.bg, 0888 658 230. При неустановен контакт за победител се счита първата изтеглена резерва.

*Използването на наградата е в периода 05.05-30.05.2015 г. след задължителна предварителна резервация на телефон: 0882 920 092. При неизползване в посочения период победителят губи правото върху наградата.

* Наградата включва: 2 нощувки, 2 закуски, 1 вечеря по избор от менюто в ресторант "Панорама" на стойност 50 лв. /при надвишаване на стойността се заплаща само разликата/ за двама в Гранд Хотел Рига.

*Играта не е обвързана с покупка


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара