Спечелете кулинарно пътешествие до Истанбул, хлебопекарна Moulinex и скара Philips

Краен срок - 29 април 2015

Потребителят, желаещ да участва в Играта, трябва:

   -  да даде достъп на приложението до своя Facebook профил;
   - да качи своята рецепта за великденско печиво, като добави нейното заглавие, необходимите съставки и начина на приготвяне;
   - да добави две снимки, първата от които следва да показва процеса на приготвяне на рецептата заедно с представител на друго поколение (по-възрастен или по-млад), например снимката да бъде с дете и неговата баба или дете и неговия баща, а втората да показва крайния резултат -- готовото печиво. Снимките трябва да бъдат с минимална резолюция от 1500 пиксела по дългата страна и да са направени от автора на рецептата;
   - да потвърди коректността на своите лични данни -- имена и имейл;
   - да потвърди, че е съгласен с Правилата на Играта.

Един потребител може да участва само с една рецепта за периода на ИГРАТА.

С участието си в Играта и предоставянето на рецепта със снимки участникът предоставя на Организатора неексклузивни, неотменими, платени и универсални правомощия да използва, копира, преотстъпва, прехвърля, разпространява, излага публично, публикува, изтрива или показва, или някаква част от рецептата в медии, познати днес или разработени в бъдеще, включително, но не само всички форми на електронни медии, печатни медии и всички форми на интернет и безжични протоколи. Всеки участник разбира, че неговото или нейното име и снимки могат да бъдат публикувани в приложението на Играта или в други уеб страници, свързани с Играта.

В рамките на периода на Играта ще се излъчат общо четирима (4) печеливши - по един за всяка седмица от провеждането й. Той ще се избира на случаен принцип чрез специално разработен за целта софтуер и в присъствието на нотариус измежду всички участници, споделили рецепта в дадената седмица от Играта. Всеки един от така изтеглените четирима (4) печеливши ще получи по една от седмичните награди -- кухненска ръкавица с престилка и еко торбичка за пазар на канала 24Kitchen. Седмичните печеливши ще бъдат обявявани в сряда на всяка седмица, следващата седмицата, в която те са направили своето участие в Играта -- съответно:

    на 9 април за участниците в периода 1 - 8 април; на 16 април за участниците в периода 9 - 15 април; на 23 април за участниците в периода 16 - 22 април; на 30 април за участниците в периида 23 - 29 април.

Специално жури, състоящо се от експерти и професионални готвачи на канала “24Kitchen” ще избере три (3) рецепти, които ще получат големите награди в Играта. Наградите за финалните печеливши са както следва:

    Първо място -- кулинарно пътешествие до Истанбул
    Второ място -- хлебопекарна Moulinex
    Трето място -- скара Philips

Седмична награда: Kухненска ръкавица с престилка и еко торбичка за пазар

Финалните печеливши ще бъдат избрани в рамките на 15 дни от края на Играта.

Участник, който е спечелил седмична награда, може да спечели и финална награда.

Рецептите на седмичните и финалните печеливши могат да бъдат представени като рецепти на деня в приложението “Recipe of the day” на канала 24Kitchen.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара