Спечелете незабравимо пътуване във Венеция за двама

Краен срок - 24 май 2015

Участниците в играта трябва да отговорят на 5 въпроса свързани със стил, мода, лайфстайл и Baileys. За да участват в томболата за наградата потребителите трябва да са отговорили вярно на поне 4 въпроса. Участниците имат право на 5 регистрации.

Всички участници, които са отговорили вярно на поне 4 въпроса и са се регистрирали успешно във Facebook приложението на страницата на Baileys, участват в жребий, който на произволен принцип определя победителите за различните награди. Победителят ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус на 25.05.2015 г. Победителят ще бъде обявен на 25.05.2015 г. на Facebook страницата на Baileys Bulgaria. В присъствието на нотариус на 25.05.2015 г. ще бъде изтеглен и „резервен“ победител, който ще получи наградата, в случай, че първоначално изтегленият победител откаже да получи наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 29.05.2015 г. или не потвърди данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 29.05.2015 г.

Наградата на Победителя е:

1 (един) уикенд за двама във Венеция, който включва разходите за самолетните билети и разходите за 2 (две) нощувки.

Победителят се уведомява с e-mail до 24 (двадесет и четири) часа след като бъде изтеглен.

Изтеглените победители трябва да потвърдят данните си чрез изпращане на email за закупуване на самолетни билети и хотелски резервации, не по-късно от 29.05.2015 г. включително. Изпратено потвърждение след тази дата се счита за невалидно. Ако победителят откаже да получи наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 29.05.2015 г. или не потвърди данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 29.05.2015 г. наградата ще спечели вторият, резервен победител.

За печеливш се счита Участникът, чиито две имена, електронна поща и мобилен номер, съответстват на тези, с които Организаторът е осъществил контакт.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара