Спечелете шопинг уикенд в Милано и 50 кутии с декоративна козметика

Краен срок - 28 април 2015

Всяко лице, което отговоря на условията за участие и има желание да участва в конкурса beauty academy, следва да се регистрира на Facebook страницата на dm Bulgaria, като следва да направи следното:

    Да въведе валиден имейл адрес, име, фамилия и град, както и да остави телефон за връзка с него от страна на Организатора;
    Да направи своя портретна снимка с грим и да я качи в специалното приложение във Facebook страницата на dm България;

След като снимката бъде качена от участника, администраторът на страницата на Организатора ще провери дали същата отговаря на изискванията и условията на конкурса и настоящите правила. В допълнение на предходното изречение, Организаторът си запазва правото да изтрие всяка снимка, изпратена от участник, която се отклонява от изискванията или противоречи на закона, морала или добрите нрави. Единствено снимките, които отговарят на изискванията и условията на конкурса beauty academy, ще бъдат допуснати за участие и съответно качени в приложението на конкурса.

Участниците в кампанията имат правото да участват само един път с една единствена снимка.

Снимки ще се приемат чрез прикачването им в приложението на Facebook страницата на dm Bulgaria от 12:00 часа на 16.04.2015г. до 23:59 часа на 28.04.2015г. Снимки, изпратени преди или след това, няма да бъдат допуснати до участие в конкурса beautyacademy 2015.

Първите 51 участника, които са публикували свои снимки по реда на настоящите условия и правила, и са събрали най-много харесвания от посетителите на Facebook страницата dmBulgaria в срок до 28.04.2015г. включително, участват в крайно разпределение на наградите.

Чрез томбола в присъствието на нотариус ще определи на 30.04.2015г. един (1) победител в конкурса, печелещ голямата награда. Останалите петдесет (50) участника печелят комплект от подбрани продукти декоративна козметика. Имената на петдесет и едимата (51) победители ще бъдат упоменати в специален протокол, изготвен и подписан от нотариус с три имена, имейл адрес и град. Същите ще бъдат качени и във Facebook приложението на конкурса, категория „Победители”, в срок до 3 (три) работни дни след изтеглянето им.

Служители на Организатора ще се свържат с всички печеливши чрез съобщение на посочения имейл-адрес или по телефона в срок до 11.05.2015г. включително, за уточняване на условията и магазина на dm България, където предметните награди, описани по-долу, могат да бъдат получени. Копие от протокола с имената на спечелилите участници ще се намира и на касите на всеки един магазин на Организатора на територията на България.

Голямата награда за печелившия участник, чието име е изтеглено в томболата, е шопинг уикенд за двама в Милано, Италия в рамките на три дни/ две нощувки и 1000 евро джобни пари за пазаруване. Спечелилият участник е задължен да информира Организатора поне един месец предварително за дните, когато иска да оползотвори наградата си, като оползотворяването на наградата не трябва да се случи по-късно от 31.10.2015г. и да не съвпада с дните на национални празници. Сумата от 1000 евро се изплаща по банков път на личната сметка на печелившия в конкурса. Изпълнението на данъчните и на осигурителните задължения, които произтичат за спечелилия от спечелената награда са за негова собствена сметка и Организаторът няма каквито и да е било задължения в тази връзка. Също така печелившият се задължава след завръщането си от пътуването – оползотворяване на наградата да представи за преглед касовите бележки от направените разходи/покупки.

Наградите за останалите 50 (петдесет) победителя са предметни – 50 комплекта с продукти декоративна козметика по избор на Организатора и партньорите на кампанията.

Наградите ще се получават, както следва:

Всеки един от петдесетте победителите в конкурса ще получи комплект от продукта декоративна козметика, подбрани от Организатора. Между петдесетте печеливши участници ще бъдат разпределени по един брой от следните продукти от следните марки:

    L'Oreal Paris Основа за грим – 50 бр.
    L'Oreal Paris Фон дьо тен – 50 бр.
    Max Factor Skin Luminizer ФДТ – 55 бр.
    Max Factor Transform Спирала – 45 бр.
    Maybelline Спирала – 50 бр.
    Maybelline Очна линия – 50 бр.
    Rimmel Лак за нокти – 50 бр.
    Rimmel Гланц за устни – 50 бр.
    s.he stylezone Молив вежди 159/2 – 50 бр.
    s.he stylezone Сенки за очи четворка 165/235 – 50 бр.
    alverde Крем-гланц  30 coral – 50 бр.
    alverde Грижа за нокти щифт – 50 бр.

Предметните награди могат да бъдат получени от избран от наградения и съгласуван предварително с Организатора филиал от магазинната мрежа на „дм България” ЕООД. Наградите трябва да бъдат получени до 22.05.2015г.

При получаването на наградата печелившият участник трябва да представи на служителите на Организатора в съответния магазин личната си карта за идентификация.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара