Спечелете 5 бирени пътешествия до Копенхаген и 5000 автентични каси Шуменско

Краен срок - 31 май 2015

Как да участвам?

    Купи Шуменско за минимум 2лв.
    Регистрирай номера на касовата бележка тук или с SMS на 1780 (за всички мобилни оператори)
    Регистрирай една касова бележка за спечелване на каса бира и десет за пътуване до Копенхаген.

В Промоцията участват всички разфасовки на бира Шуменско.

Стъпка 1: Закупете бира Шуменско (независимо от разфасовката) на обща стойност минимум 2лв. Необходимо условие е, закупуването на бира Шуменско на обща стойност не по-малко от 2 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

2. Стъпка 2: Регистрирайте се за участие в играта по един от следните начини:

    Като регистрирате номера от касовата бележка на интернет страницата www.shumensko.bg или
    Като изпратите SMS на кратък номер 1780, валиден за всички мобилни оператори*.
    * стойността на един sms е 0.29 лв с ДДС за абонати на Теленор и 0.30 лв с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Организаторът умолява участниците в играта да пазят старателно касовата бележка на място, което да предпази нейната цялост и четливост – награди няма да бъдат предоставяни срещу изтрити касови бележки, на които не се разчитат задължителните елементи от регистрацията.

3. С един SMS може да бъде регистрирана само една касова бележка. За регистрирането на една касова бележка може да бъде изпратен само един SMS, респективно само една уеб-регистрация.

За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 5005 награди:

    5000 дървени каси с 6 бр. х 360мл. бира Шуменско (1 код необходим за участие);
  
5 пакета пътувания за двама до Копенхаген (от 17.07.2015 г. до 19.07.2015 г.) Право за участие в жребия добива всеки, регистрирал 10 кода от касови бележки, всяка от която с покупка на стойност минимум 2 лв. Всеки пакет включва:
        2 броя двупосочни самолетни билети от летище София до Копенхаген
        Настаняване: две нощувки в двойна стая в 3-звезден хотел в Копенхаген с включена закуска.
        2 билета за посещение на музея на Карлсберг в Копенхаген на 19.07.2015 г.

Всеки печеливш трябва сам да организира придвижването си до летище София и от летище Каструп, Копенхаген до хотела. Евентуалните разходи, свързани с пътуването до летище София и от летище Каструп, Копенхаген до хотела, НЕ СЕ покриват от Организатора и трябва да се заплатят от печелившите участници и техните придружители.

Всички други разходи, направени по време на събитието, изрично не се покриват и трябва да се заплатят от победителите и техните придружители.

За да се възползват от наградата, печелившият и/или съответният придружител трябва да са навършили 18 години! Те трябва да представят ВАЛИДНИ документи за самоличност, ПРЕДИ да получат самолетните билети, билетите за музея или ваучерите за хотела. Валидните лични карти, както и валидните паспорти са ЕДИНСТВЕНОТО доказателство за самоличност, което се приема! Самоличността ще бъде проверена, а победителят трябва да се откаже от правото си на награда, ако той ИЛИ неговият придружител не са навършили 18 години. Това е приложимо и в случай на някакви други несъответствия, свързани с представения документ за самоличност. Ако победителят не отговаря на посочените тук условия, Организаторът си запазва правото да избере на случаен принцип друг участник, като печеливш, отговарящ на условията за участие, или да анулира конкретния пакет.

При регистриране на повече от един код и достигане необходимия брой регистрации, участникът играе за голямата награда (екскурзия за двама до Копенхаген), както и за малката награда (дървена каса с 6 х 360мл. бири). Пример: потребител регистрирал 11 кода за периода на промоцията участва 11 пъти за спечелване на малката награда и 1 за голямата награда.

Всеки участник може да регистрира максимум 30 кода за периода на промоцията.

Всеки участник може да регистрира максимум 3 кода на ден.

Всеки участник може да спечели максимум 2 награди (по една награда от вид).

За награди от първо ниво - 5000 дървени каси с 6 бр. х 360 мл бира Шуменско (1 код необходим за участие) – участниците ще бъдат информирани веднага с обратен SMS или автоматизиран прозорец в браузъра им дали регистрирания от тях код е печеливш. Печелившите кодове ще бъдат избирани от системата на случаен принцип.

За награди от второ ниво – 5 пътувания до Копенхаген за двама. (10 кода необходими за участие) – тегленето на наградите ще се извърши до 1 седмица след края на играта чрез специално разработен за нуждите на промоцията софтуер за теглене на награди на случаен принцип в присъствието на нотариус.

Изтеглените печеливши участници ще бъдат известени чрез SMS съобщение или чрез автоматизиран прозорец в браузъра и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който могат да заявят адрес за получаване на наградата. Също така, номерата на печелившите ще бъдат публикувани на интернет адрес: www.shumensko.bg като последните три цифри от всеки номер ще бъдат скрити с ХХХ.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара