Измисли слоган и спечели почивка в Италия

Краен срок - 31 август 2015

Нашето ново предизвикателство към Вас е свързано с нашата най-популярна дестинация – Италия.

Предлагането на екскурзии и почивки в Италия  е традиция за Бохемия.

Нашите предложения са свързани не само с автобусни и самолетни екскурзии до основните туристически дестинации в Италия, като Венеция, Рим, Флоренция, Милано,Торино, Неапол и много други, но и с почивки със самолет до Сицилия, Римини, Соренто. Тази година, за първи път на българския туристически пазар, предлагаме и чартърна програма до Пулия – регион в южната част на Италия (токът на ботуша), известен с уникална кухня, запазена природа, изключително културно и историческо богатство и невероятни плажове.

Можем смело да се похвалим, че "Никой не познава по-добре Италия от нас!".

За всички мислители, писатели, пътешественици и влюбени в Италия ...

Предизвикателството към Вас е да измислите уникален и атрактивен слоган за пътувания в Италия!

Нашата специална награда: 1 безплатно място за почивка в Италия със самолет – Сицилия, Соренто, Римини или Пулия.

Условия на играта:

    Период на провеждане на играта: от 1 април до 31 август 2015 г.
    Слоганът трябва да бъде с максимална дължина от 50 знака!
    С включването си в играта всички участници приемат, че измислените от тях слогани могат да бъдат използвани от агенцията безвъзмездно и без ограничения в различни рекламни кампании, печатни и електронни издания!
    Всички слогани трябва да бъдат изпращани на мейл konkurs@bohemia.bg , след което ще бъдат публикувани на нашата Facebook страница.
    Агенцията си запазва правото да не публикува слогани, които не отговарят на предварителните изисквания, уронват авторитета , обидни са и са злепоставящи, не са свързани с пътувания и почивки в Италия
    Печеливш ще бъде този участник, чийто слоган е събрал най-много харесвания във Facebook страницата на Бохемия в периода 1 април – 31 август!
    Наградата може да се ползва в периода септември-октомври по избрана от печелившия програма, при наличност на свободни места за избраната дата и хотел.

Желаем Ви много емоции и приятни мигове с нашата игра!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара